Μαίρη Συνατσάκη και Ίαν Στρατής πιασμένοι χέρι-χέρι: Που τους συνάντησε ο φωτογραφικός φακός

Αχώριστοι φαίνεται πως είναι η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής. Πρόσφατα μάλιστα και πιο συγκεκριμένα την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου, ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού ΟΚ! τους συνάντησε στο Γαλάτσι μετά το τέλος της παράστασης “Μπομπ Σφουγγαράκης” που είχαν πάει να παρακολουθήσουν. 

Όπως θα δεις και στις φωτογραφίες που ακολουθούν, οι δυο τους αποχώρησαν από το Christmas Theater πιασμένοι χέρι χέρι αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Να θυμίσουμε πως οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν την Μαίρη Συνατσάκη με τον Ίαν Στρατή να έχουν μετακομίσει πρόσφατα και να συζούν σε ένα διαμέρισμα στο Νέο Ψυχικό. Ωστόσο, εκτός από ζευγάρι στη ζωή, οι δυο τους συνυπάρχουν και στη σκηνή καθώς συμπρωταγωνιστούν στο μιούζικαλ Hair.

Σε πρόσφατες δε, δηλώσεις της γι’ αυτή τη διπλή συνύπαρξη η Μαίρη Συνατσάκη είχε πει: «Δε νιώθω καμία πίεση που είμαστε μαζί και στη ζωή και στο θέατρο. Έχουμε τρεις γάτες στο σπίτι, θα δούμε πόσο θα αυξηθεί αυτός ο αριθμός. Να υιοθετείτε αδέσποτα για να μη χρειαστεί να τα πάρουμε όλα εμείς».

Να θυμίσουμε πως η σχέση της Μαίρης Συνατσάκη και του Ίαν Στρατή ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2020 με τη γνωριμία τους ωστόσο να μετρά αρκετά χρόνια. Η αποκάλυψη έγινε στις 11 Οκτωβρίου του 2021 όταν η Μαίρη Συνατσάκη με αφορμή την πρώτη τους επέτειο δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Φωτογραφίες: Παναγιώτης Αξιώτης για το περιοδικό ΟΚ!

Read More

And More