Μαίρη Συνατσάκη: Κι όμως! Έβαψε τα μαλλιά της στη μέση του δρόμου [video]

Στα άκρα έφτασε την Μαίρη Συνατσάκη η καραντίνα, αφού για χάρη των μαλλιών της έκανε κάτι που μας εξέπληξε! Όπως όλες οι γυναίκες, έτσι και η ταλαντούχα youtuber θέλησε να επισκεφτεί χθες τον κομμωτή της, Στέφανο Βασιλάκη, προκειμένου να βάψει τα μαλλιά της, μιας και η κατάστασή τους δεν σήκωνε περαιτέρω αναβολή. Ωστόσο, δεδομένου ότι ο κομμωτή της δεν έχει δικό του χώρο ούτε συνεργάζεται με κάποιο άλλο κομμωτήριο, η Μαίρη Συνατσάκη έπρεπε να πάει στο σπίτι του.

Το ραντεβού, λοιπόν, δόθηκε έξω από το σπίτι του γνωστού κομμωτή, ο οποίος την περίμενε φορώντας μάσκα και γάντια. Η Μαίρη Συνατσάκη κάθισε στα σκαλιά της εισόδου φορώντας την απαραίτητη πετσέτα και η διαδικασία ξεκίνησε… Τι και αν ο κόσμος πέρναγε, οι δυο τους έκαναν τη δουλειά τους με την παρουσιάστρια να επιστρέφει στο σπίτι της με τη βαφή στο κεφάλι και να μας δείχνει το αποτέλεσμα.

“Το ήθελα, το πήρα. Παιδιά ο @stefanos.vasilakis δεν έχει κομμωτήριο, ούτε συνεργάζεται με κάποιο. Είμαστε και οι δυο παστρικοθοδώρες και πολύ φυτά με τις οδηγίες οπότε σκεφτήκαμε ότι το υπαίθριο κομμωτήριο στα σκαλιά του σπιτιού του, να μου κάνει μια γρήγορη ρίζα ήταν το πιο… σωστό. Φιλιά στους περαστικούς της Μιχαλακοπούλου. Κανονικότητα is overrated”, ήταν τα λόγια της στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Δες το βίντεο:

Με γεια!

Read More

And More