Μαίρη Συνατσάκη: Μαγειρεύει καθημερινά για τους πυρόπληκτους! [pics]

Μαίρη Συνατσάκη: Μαγειρεύει καθημερινά για τους πυρόπληκτους! [pics] | tlife.gr

Η περασμένη Δευτέρα έχει χαραχτεί στην μνήμη των Ελλήνων. Οι καταστροφικές πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική είχαν ως τραγική συνέπεια τον θάνατο 90 ανθρώπων και την καταστροφή χιλιάδων περιουσιών. Η Μαίρη Συνατσάκη από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στο πλευρό των πυρόπληκτων, τόσο βοηθώντας με την περισυλλογή ρούχων και φαρμάκων στο Γήπεδο Tae Kwon Do στο Παλαιό Φάληρο όσο και μαγειρεύοντας χιλιάδες γεύματα στον Νέο Βουτζά.

Η γνωστή παρουσιάστρια κατεβαίνει καθημερινά στο spot που έχει δημιουργηθεί στην περιοχή και μαζί με την πρώην παίκτρια του Master Chef Γωγώ Δελογιάννη, ετοιμάζουν τουλάχιστον 1.000 μερίδες φαγητού κάθε ημέρα για τους ανθρώπους που έχασαν τα πάντα στις φονικές πυρκαγιές.

Παράλληλα, μέσα από τον ισχυρό λογαριασμό της στο Instagram (με πάνω από 500.000 followers) δεν σταμάτησε κάθε μέρα να ανεβάζει όλες τις ανάγκες που αναδύονταν, είτε για ρουχισμό είτε για φάρμακα είτε για αίμα.

Και αυτή η εβδομάδα ξεκίνησε για την Μαίρη Συνατσάκη με πολύ όρεξη για δουλειά και βοήθεια! Τόσο το βράδυ της Κυριακής, όσο και το πρωί της Δευτέρας, η γνωστή παρουσιάστρια βρέθηκε στον Νέο Βουτζά για να μαγειρέψει για τους πυρόπληκτους, αυτή την φορά μαζί με την Ντορέττα Παπαδημητρίου και την Λίλα Μπακλέση.

READ more