Μαίρη Συνατσάκη: Μας ξεναγεί στο νέο της σπίτι

Έχουν περάσει τρεις μήνες από τη μέρα που η Μαίρη Συνατσάκη αποφάσισε να μετακομίσει για ακόμη μια φορά χωρίς ωστόσο να δίνει πολλές εικόνες από το νέο της σπίτι. Όπως άλλωστε είχε δηλώσει μέσα από το instagram στο οποίο είναι ιδιαίτερα ενεργή ότι θα δείξει το εσωτερικό όταν το φτιάξει όπως το είχε ονειρευτεί.

Η στιγμή αυτή φαίνεται πως έφτασε, για ένα μέρος τουλάχιστον του σπιτιού το οποίο η επιχειρηματίας και youtuber αποφάσισε να δείξει μέσα από ένα βίντεο.

Στο βίντεο η Μαίρη Συνατσάκη δείχνει τον χώρο της κουζίνας της αλλά και της γκαρνταρόμπας της. Όπως μάλιστα αποκαλύπτει είναι εντελώς διαφορετικά από αυτά που ήταν όταν νοίκιασε το σπίτι. Η κουζίνα όπως λέει ήταν σε χρώμα καφέ ενώ εκείνη επέλεξε να την αλλάξει σε μπεζ τόνους και σε αυτό έχει βάλει το αγαπημένο της κόκκινο ψυγείο το οποίο αποτελεί το πιο ακριβό αντικείμενο που υπάρχει μέσα στο σπίτι της αυτή τη στιγμή. Στο πάτωμα της κουζίνας επέλεξε να βάλει μοκέτα για να συνδέσει καλύτερα τον χώρο στον οποίο υπήρχε πριν πλακάκι με το υπόλοιπο πάτωμα.

Στη συνέχεια η Μαίρη Συνατσάκη μας μετέφερε στην γκαρνταρόμπα του σπιτιού της όπου υπάρχουν μερικές τεράστιες ντουλάπες με τα παπούτσια της, ένα γραφείο, καθρέφτες, φωτάκια αλλά και ακόμη μια τεράστια ντουλάπα που καλύπτει έναν ολόκληρο τοίχο ενώ σε έναν άλλο τοίχο έχει τοποθετήσει έναν τεράστιο καμβά. Στη μέση του δωματίου υπάρχει ένα ανάκλινδρο.

Read More

And More