Μαίρη Συνατσάκη: Με νέο look στην επίσημη πρεμιέρα του συντρόφου της, Αιμιλιανού Σταματάκη!

«Ο άνθρωπος που γελά» του Βίκτωρ Ουγκώ πήρε τη μορφή μουσικοθεατρικής σύνθεσης του Θοδωρή Αμπαζή, στο Εθνικό θέατρο – Κτήριο Rex. Πρόκειται για ένα από τα λιγότερο γνωστά έργα του Γάλλου μυθιστοριογράφου, ποιητή και δραματουργού. Ένα έργο που γράφτηκε για να στηλιτεύσει την κατάλυση της δημοκρατίας από τον Ναπολέοντα, αλλά για να μην γίνει ευθεία επίθεση από τον εξόριστο Ουγκώ, προτίμησε να διακωμωδήσει και να χλευάσει με την πένα του την αντίστοιχη πολιτική κατάσταση που είχε βρεθεί η Αγγλία επί Κρόμγουελ.

Το βράδυ της Τρίτης πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης, στην οποία πρωταγωνιστούν οι: Θανάσης Ακκοκαλίδης, Νέλλη Αλκάδη, Αλέξανδρος Βαρδάξογλου, Θανάσης Βλαβιανός, Τζωρτζίνα Δαλιάνη, Μαρία Δελετζέ, Πάρις Θωμόπουλος, Κώστας Κορωναίος, Θοδωρής Κοτεπάνος, Ελίτα Κουνάδη, Δαυίδ Μαλτέζε, Ελένη Μπούκλη, Παναγιώτης Παναγόπουλος, Εβελίνα Παπούλια, Αρετή Πασχάλη, Αιμιλιανός Σταματάκης, Λυδία Τζανουδάκη, Σπύρος Τσεκούρας και Βαγγέλης Ψωμάς.

Το “παρών” έδωσε πλήθος κόσμο, που απόλαυσε τους ηθοποιούς επί σκηνής και τους καταχειροκρότησε. Μεταξύ άλλων, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε, στις πρώτες θέσεις, τη Μαίρη Συνατσάκη, η οποία δεν θα μπορούσε να μη βρίσκεται στο πλευρό τους αγαπημένου της, Αιμιλιανού Σταματάκη, για να τον στηρίξει. Η παρουσιάστρια, όμως, δεν ήταν μόνη της, αλλά συνοδευόταν από την κουμπάρα της, Ράνια Θρασκιά. Οι δυο τους πόζαραν χαμογελαστές στον φακό, με το νέο look της Μαίρης να κλέβει τις εντυπώσεις.

Η Μαίρη, η οποία πια είναι μια φλογερή κοκκινομάλλα, ανήρτησε στα InstaStories της ένα στιγμιότυπο από το φινάλε της παράστασης, γράφοντας χαρακτηριστικά: “Δεν έχω ανεβάσει τίποτα καμία από τις έξι φορές που είδα αυτήν την παράσταση. Κάντε σας την χάρη και ελάτε να δείτε τον “Άνθρωπο που γελά”.

Η Μαίρη, όπως φαίνεται, είναι η μεγαλύτερη θαυμάστρια του συντρόφου της.

Read More

And More