Μαίρη Συνατσάκη: Με την 6,5 μηνών κόρη της για αγορές σε εμπορικό κέντρο – Φωτογραφίες

Σε γνωστό εμπορικό κέντρο βρέθηκε η Μαίρη Συνατσάκη μαζί με την 6,5 μηνών κόρη της. Η παρουσιάστρια – επιχειρηματίας, έκανε τις νέες της αγορές, ενώ απόλαυσε την βόλτα της στα καταστήματα του εμπορικού.

Ξεκινώντας μια νέα καθημερινότητα μετά τον ερχομό της μικρής της, η Μαίρη Συνατσάκη μιλά συχνά για την μητρότητα, μέσα από τις αναρτήσεις της και το κανάλι της στο Youtube.

Πρόσφατα η παρουσιάστρια – επιχειρηματίας αναφέρθηκε στα baby blues και στο διαχωρισμό από την επιλόχειο κατάθλιψη.

«Η επιλόχειος κατάθλιψη είναι μία πολύ συγκεκριμένη κατάσταση που μπορεί εκτός από ψυχοθεραπεία, να χρειαστεί και αγωγή. Τα baby blues είναι μία συνθήκη που οφείλεται πάρα πολύ στην τεράστια ορμονική αλλαγή που συμβαίνει μετά τη γέννα μαζί με τη γενικότερη αλλαγή, αλλά είναι ορμονικό ζήτημα και αυτορυθμίζεται μετά από κάποιες μέρες. Αυτή η συνθήκη μπορεί να κρατήσει από μία εβδομάδα μέχρι 15 μέρες.

Αν κρατήσει περισσότερο, καλό είναι να το δει παραπάνω, είναι ένα αίσθημα θλίψης που έρχεται, ενώ όλα είναι καλά, κι εκεί σε μπερδεύει», ανέφερε η Μαίρη Συνατσάκη.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τη Μαίρη Συνατσάκη στο εμπορικό κέντρο και στη νέα έξοδο μαζί με την κόρη της, Ολύβια, όπως και είναι το όνομα που επέλεξε για τη μικρή της.

Δες τα παρακάτω στιγμιότυπα:

Φωτογραφίες: NDP

 

Read More

And More