Μαίρη Συνατσάκη: Μένει σπίτι και ανανεώνει τη διακόσμηση στο σαλόνι της [pic]

Η Μαίρη Συνατσάκη ανήκει στην κατηγορία εκείνων που από την πρώτη ημέρα που κυκλοφόρησε το σλόγκαν “μένουμε σπίτι” παρακίνησε τους διαδικτυακούς φίλους της να καθίσουν μέσα στα σπίτια τους, προκειμένου να προστατευτούν από τον κορονοϊό και να προστατέψουν ταυτοχρόνως τις ευπαθείς ομάδες. Η γνωστή παρουσιάστρια εκμεταλλεύεται κάθε στιγμή του άπλετου ελεύθερου χρόνου της περνώντας τον όσο πιο δημιουργικά γίνεται.

Αυτή τη φορά, η Μαίρη Συνατσάκη αποφάσισε να ολοκληρώσει τη διακόσμηση του σαλονιού της και να κρεμάσει πάνω από τον καναπέ της μερικά καδράκια, που είχε φυλαγμένα μέσα σε σακούλες για περίπου 1,5 χρόνο, από τότε δηλαδή που μετακόμισε στο καινούργιο της σπίτι. Η όμορφη influencer, φορώντας τις πιτζάμες της, κρέμασε τα κάδρα και μας έδειξε ενθουσιασμένη το αποτέλεσμα.

“Μαι(ε)ράκι εδώ! #διπλής . Μεράκι σου λέει είναι όταν κάνεις κάτι με δημιουργικότητα και αγάπη και βάζεις ένα κομματάκι από τον εαυτό σου σε αυτό. Και στα εγγλέζικα δεν ξέρουν πως να το μεταφράσουν! Και δεν το έχετε χάσει άτιμοι παρά την κλεισούρα! Σας βλέπω και σας χαίρομαι. Μεράκι στα ψωμιά που ψήνετε του ινσταγκραμ, στις γυμναστικές που κάνετε, στα memes που φτιάχνετε, στις ιδέες που σκαρφίζεστε για να απασχολείτε τα πιτσιρίκια σας!

Μπράβο σε όλους! Και εκτός από το υπέρτατο αγαθό της υγείας, εύχομαι αυτόν τον σουρεαλιστικό Απρίλιο να μην χαθεί το μεράκι. Κάθε μέρα κάπου να βάζουμε ένα κομματάκι από την καρδιά μας. Και έτσι θα αντέχουμε. Θα τα καταφέρουμε! Καλό μήνα ♥️ • [ήθελα να κρεμάσω αυτά τα καδρακια σπίτι μου, 1,5 χρόνο που έχω μετακομίσει, και δεν προλάβαινα. Πρόλαβα τώρα και άνθισα τις αμυγδαλιές στα καδράκια για να τις βλέπω συνέχεια! Ο,τι μπορεί ο καθένας μας. ΑΥΤΟ θα κάνουμε…]”, σχολίασε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Η Μαίρη Συνατσάκη μας δείχνει χαμογελαστή το επίτευγμά της!

Read More

And More