Μαίρη Συνατσάκη: «Μέχρι να γεννηθεί αυτό το παιδάκι δεν θέλω να διαβάζω τέτοια μηνύματα»

Η Μαίρη Συνατσάκη λίγους μήνες πριν φέρει στον κόσμο του πρώτο της παιδί, εξακολουθεί να έχει καθημερινή επικοινωνία με τους followers της στο instagram. 

Η ίδια εξάλλου συχνά τοποθετείται για διάφορα κοινωνικά θέματα, ενώ με μηνύματα που λαμβάνει προσπαθεί να δώσει -με τον δικό της τρόπο- την βοήθειά της, μέσα από τις απαντήσεις της.

Μέσα από τα stories της στο instagram η Μαίρη Συνατσάκη μίλησε για τα μηνύματα που δέχεται το τελευταίο διάστημα και αφορούν, παιδάκια, δύσκολους τοκετούς και θέματα εγκυμοσύνης που της προκαλούν άγχος και αγωνία. Η ίδια απάντησε εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους αποφεύγει να σχολιάσει αλλά και να διαβάσει πλέον τα συγκεκριμένα μηνύματα.

«Αν σε αυτά τα μηνύματα δεν απαντάω κάτι ή  με κάποια αναδημοσίευση, ιδανικά θα ήθελα να μην τα έχω διαβάσει κι εγώ, όχι για πάντα, μέχρι να γεννηθεί αυτό το παιδάκι και είναι όλα καλά. Να μην έχω όλη αυτή την αγωνία και το άγχος. Είναι ωραίο να μοιραζόμαστε πράγματα αλλά δεν αντέχω να ακούω για πολύ δύσκολους τοκετούς, επικίνδυνους, τέτοια θέματα υγείας, αυτή τη στιγμή», ανέφερε, μεταξύ άλλων, η Μαίρη Συνατσάκη.

Δες επίσης: Αθηνά Οικονομάκου: Σχολιάζει την εγκυμοσύνη της Μαίρης Συνατσάκη και αποκαλύπτει πότε έμαθε τα ευχάριστα

Read More

And More