Μαίρη Συνατσάκη: Μιλάει πρώτη φορά για το τέλος της φιλίας της με τον Σπύρο Σαμοΐλη! [video]

Ο Σπύρος Σαμοΐλης εκτός από κομμωτής και make up artist, που επιμελούνταν για χρόνια τα beauty looks της Μαίρης Συνατσάκη, υπήρξε ένας πολύ καλός φίλος και συνεργάτης της γνωστής παρουσιάστριας, αφού δεν βρίσκονταν μόνο για επαγγελματικούς λόγους, αλλά τους βλέπαμε μαζί σε στιγμές της καθημερινότητάς τους, ταξίδια και διακοπές.

Ξαφνικά, οι δυο τους έκοψαν επαφές και έληξαν την συνεργασία τους. Χάθηκαν και δεν ξαναείδαμε ποτέ κοινή φωτογραφία τους ή κάποιο βίντεο στα social media, όπως άλλωστε μας είχαν συνηθίσει. Το τέλος της φιλίας τους, όπως ήταν φυσικό, δεν άργησε να γίνει αντιληπτό από τους followers της παρουσιάστριας, η οποία μέχρι πρότινος δεν είχε αναφερθεί ποτέ στον λόγω του «χωρισμού» τους.

Το έκανε, ωστόσο, μέσα από το προσωπικό κανάλι της στο YouTube, απαντώντας σε ερωτήσεις που των διαδικτυακών της φίλων, στο πιο… «αδιάκριτο Q&A» που έχει κάνει ποτέ στα social media. Η τελευταία από αυτές, λοιπόν, αφορούσε στο τέλος της φιλίας της με τον άλλοτε αχώριστο φίλο της.

«Για να βλέπετε ότι σε αυτή τη φάση δεν κάνουμε παρέα σημαίνει ότι δεν θα συνέβη κάτι απλό» είπε αρχικά, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε: «Αν έμπαινα σε λεπτομέρειες θα γινόμασταν drama channel, super reality που δεν μου αρέσουν». Μάλιστα, επεσήμανε πώς δεν θα έμπαινε σε λεπτομέρειες σχετικά με τον λόγο που δεν κάνουν παρέα πια οι δυο τους, σεβόμενη τα 12 χρόνια της φιλικής τους σχέσης.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Λες να δούμε κάτι αντίστοιχο και από τον Σπύρο τώρα;

Read More

And More