Μαίρη Συνατσάκη: Μόνη στην καραντίνα! Η ένοχη τηλεοπτική της απόλαυση και όλα όσα κάνει κλεισμένη σπίτι [pics,vids]

Η Μαίρη Συνατσάκη έχει κλείσει περίπου… είκοσι μέρες κλεισμένη στο σπίτι της και συνεχίζει δυναμικά να μας δείχνει πώς περνάει ολομόναχη στην καραντίνα! Η αγαπημένη παρουσιάστρια και Youtuber, τόσο μέσα από τα social media όσο και από τα vlog που ανεβάζει στο κανάλι της, μοιράζεται όλα όσα κάνει αυτές τις ημέρες της αυτοαπομόνωσης.

Μιας και διαθέτει πλέον άπλετο χρόνο, η Μαίρη Συνατσάκη ασχολείται περισσότερο με το κανάλι της στο Youtube και έτσι τις τελευταίες τρεις εβδομάδες μας δείχνει τι κάνει κλεισμένη στο σπίτι της. Εκτός από γυμναστική και meetings μέσω Skype για τις online επιχειρήσεις της, η γλυκιά Μαίρη… βρήκε νέες δραστηριότητες για να περάσει ο χρόνος της πιο δημιουργικά.

Η πανδημία του κορονοϊού μας έχει συγκλονίσει όλους και παραμένουμε κλεισμένοι στα σπίτια μας, για να προστατευτούμε! Η όμορφη παρουσιάστρια ανακαλύπτει νέους και δημιουργικούς τρόπους για να διασκεδάσει ακόμη και κλεισμένη μέσα!

Η Μαίρη Συνατσάκη, λοιπόν, ξεκίνησε online μαθήματα Ισπανικών μέσω εφαρμογής στο κινητό, με σκοπό να μάθει μια νέα γλώσσα, ενώ αποφάσισε και να ολοκληρώσει τη διακόσμηση του σαλονιού της. Η παρουσιάστρια κρέμασε πάνω από τον καναπέ της μερικά καδράκια, που είχε φυλαγμένα μέσα σε σακούλες για περίπου 1,5 χρόνο, από τότε δηλαδή που μετακόμισε στο καινούργιο της σπίτι.

Παλεύει να μάθει ισπανικά…

Βάζει τα καδράκια σε σειρά…

Η διαδικασία διακόσμησης ξεκινά…

Εμφανώς ενθουσιασμένη που τα κατάφερε…

Το υπέροχο αποτέλεσμα

Ασκήσεις αναπνοής για χαλάρωση…

Η όμορφη influencer, φορώντας τις πιτζάμες της, κρέμασε τα κάδρα και μας έδειξε ενθουσιασμένη το αποτέλεσμα! Μάλιστα, δεν δίστασε να αποκαλύψει και την ένοχη τηλεοπτική της απόλαυση… καθώς εδώ και μερικές ημέρες, η Μαίρη παρακολουθεί στην τηλεόραση τα… Διλήμματα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου!

Δες στο βίντεο πώς πέρασε την εβδομάδα της η Μαίρη Συνατσάκη:

Read More

And More