Μαίρη Συνατσάκη – Ντορέττα Παπαδημητρίου: Θεατρική έξοδος για τις δύο κολλητές φίλες! [pics]

Στο Άλσος, αγαπημένο και ιστορικό καλλιτεχνικό στέκι, στην καρδιά του πράσινου πνεύμονα της πόλης, σε ένα θέατρο που πληροί όλα τα μέτρα προφύλαξης και άνεσης των θεατών έτσι όπως επιβάλλει η επικαιρότητα, με δροσιά, αγιόκλημα και γιασεμί, ο Τάκης Ζαχαράτος γράφει τη δική του ιστορία αυτό το καλοκαίρι.

Μετά τα συνεχή soldout στο Παλλάς, με κέφι και μπρίο, δροσίζει τα καλοκαιρινά μας βράδια, στην μετά κορονοϊού εποχή, με ανανεωμένα κείμενα, βίντεο, περισσότερες μεταμφιέσεις και τολμηρές μιμήσεις, σε μία παράσταση με τίτλο “Έλα μια Βόλτα” που εμπνέεται από την επικαιρότητα.

Ο Τάκης Ζαχαράτος έγραψε τα κείμενα και με έναν πλούσιο θίασο στο πλευρό του στον δροσερό κήπο του Άλσους με γέλιο, χαρά και αισιοδοξία κάνει τις νύχτες μας διαφορετικές.

Πρόσφατα, την παράσταση του καλοκαιριού, που έκανε πρεμιέρα την Τετάρτη 15 Ιουλίου, παρακολούθησαν η Μαίρη Συνατσάκη και η Ντορέττα Παπαδημητρίου. Οι δύο παρουσιάστριες και κολλητές φίλες απόλαυσαν τον Τάκη Ζαχαράτου επί σκηνής, από τις πρώτες θέσεις του θεάτρου, γέλασαν με την ψυχή τους και του χάρισαν το πιο θερμό χειροκρότημα, ενώ στο τέλος τον επισκέφθηκαν στα παρασκήνια για να τον συγχαρούν και να φωτογραφηθούν μαζί του.

Τάκης Ζαχαράτος-Μαίρη Συνατσάκη

Ντορέττα Παπαδημητρίου-Τάκης Ζαχαράτος

Την ίδια βραδιά, με την παρουσία τους τον τίμησαν όμως και άλλοι διάσημοι Έλληνες…

Τάκης Ζαχαράτος-Ιωάννης Αθανασόπουλος

Κώστας Τσουρός-Τάκης Ζαχαράτος

Νάνσυ Παραδεισανού-Τάκης Ζαχαράτος

Τάκης Ζαχαράτος-Νίκος Πολυδερόπουλος

Τάκης Ζαχαράτος-Σωτήρης Σωτηρίου

Τάκης Ζαχαράτος-Ελεάννα Τρυφίδου

Μαίρη Αυγερινοπούλου-Τάκης Ζαχαράτος-Γωγώ Αυγερινοπούλου

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More