Μαίρη Συνατσάκη: Οι αποκαλύψεις για τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της – Οι κρίσεις πανικού και η απώλεια που της στοίχισε

Η Μαίρη Συνατσάκη έχει μιλήσει ανοιχτά για τις ψυχολογικές δυσκολίες που είχε στο παρελθόν, όταν αντιμέτωπιζε κρίσεις πανικού. Η ίδια είχε αποκαλύψει, μάλιστα, πως η κατάσταση αυτή ενεργοποιήθηκε από την αίσθηση απώλειας ελέγχου. Η αγαπημένη παρουσιάστρια αποφάσισε να κάνει το challenge με τις φωτογραφίες στο Instagram, με τους διαδικτυακούς της φίλους να της ζητούν στιγμιότυπα από διάφορες φάσεις της ζωής της.

Κάποιος follower της, μάλιστα, ζήτησε από την Μαίρη ένα στιγμιότυπο από την εποχή που ήταν στα χειρότερά της και δεν το γνώριζε κανένας. Η Μαίρη Συνατσάκη δημοσίευσε τότε ένα γύρισμα που είχε κάνει στο παρελθόν, αποκαλύπτοντας πως μόλις μια ημέρα πριν είχε χάσει την γιαγιά της…

“Το πρωί της ημέρας εκείνης που είχαμε αυτό το γύρισμα, ήμουν στην κηδεία της γιαγιάς μου. Άλλαξα την ώρα γυρίσματος για να προλάβω να πάω. Είχε πεθάνει το προηγούμενο απόγευμα, ένα τέταρτο αφού είχα φύγει από το σπίτι της” αποκάλυψε η Μαίρη στα Instagram Stories της.

Μάλιστα, δεν δίστασε να θυμηθεί και τις πρώτες της ημέρες ως παρουσιάστρια στο Mad. Όπως τόνισε η ίδια, εκείνη την εποχή είχε τις περισσότερες κρίσεις πανικού… “Στα πρώτα 2.5 λεπτά της εκπομπής ήδη έχω προσπαθήσει να αναπνεύσω δυο φορές έτσι βαθιά γιατί μου συμβαίνει παράλληλα και κρίση εκείνη την ώρα”.

Read More

And More