Μαίρη Συνατσάκη: Οι σκέψεις της γύρω από τις νέες συνθήκες και η… ηρεμία που έχει βρει κλεισμένη στο σπίτι της! [pics,vid]

Η Μαίρη Συνατσάκη ήταν από τους πρώτους ανθρώπους της εγχώριας showbiz και influencers που έστειλαν μέσα από τα social media το δυνατό μήνυμα ότι πρέπει να μείνουμε σπίτι μας! Από την πρώτη στιγμή που αρχίσαμε να συνειδητοποιούμε τη σοβαρότητα της κατάστασης, η γνωστή παρουσιάστρια παραμένει σπίτι της και δεν κάνει καμία περιττή έξοδο! Η Μαίρη βρίσκεται σπίτι της συνεχώς με τον καλύτερό της φίλο, τον γάτο της Τίμο και περνούν… καταπληκτικά!

Όλο αυτό το διάστημα, η Μαίρη Συνατσάκη μοιράζεται τις σκέψεις της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ενώ ήταν και η πρώτη που αποφάσισε να κάνει Live διαλογισμό με τους διαδικτυακούς της φίλους. Το πρωί της Τετάρτης, η παρουσιάστρια έκανε και τη βόλτα της στο μπαλκόνι για να “μαζέψει” βιταμίνη D, ενώ στη συνέχεια ξάπλωσε στον καναπέ της και μοιράστηκε μερικές σκέψεις της… “Μου φαίνεται κάπως αδιανόητο που σε αυτή τη συνθήκη ζωής που έχουμε, βλέπουμε ξαφνικά live την Miley Cyrus με την Demy Lovato να κουβεντιάζουν, τον Chris Martin να κάνει live, τον Μαραβέγια και την Μποφίλιου. Τι περίεργες εποχές…”.

“Γειά σου! Αυτό είναι ένα ικανοποιημένο σλοθ. Ένα ικανοποιημένο σλοθ που κάθεται σπίτι του, απολαμβάνει τους αργούς ρυθμούς και σας εύχεται ευτυχισμένο κρεββατοργασμό! Γίνε αυτό το σλοθ! σοβαρά τώρα, όση χαζομάρα κι αν κρύβεται σε αυτό που θα πω, αυτό το σλοθ μου μεταδίδει ηρεμία. Και είπα να σας το αφήσω εδώ μήπως σας κάνει το ίδιο. Μένουμε σπίτι και φωτογραφίζουμε ο,τι βρούμε!” έγραψε στα social media, η ήρεμη και γαλήνια Μαίρη Συνατσάκη.

«Είμαι σπιτόγατα και δεν έχω καταλάβει την τρομερή διαφορά στη ζωή… Κάθομαι σπίτι και το απολαμβάνω…» , αποκάλυψε χαρακτηριστικά χθες η Μαίρη Συνατσάκη στην εκπομπή Στη Φωλιά των Κου Κου και κατόπιν πρόσθεσε: «Κάνω πράγματα που έχουν να κάνουν περισσότερα με την ενέργεια, διαλογισμό… Ζωγραφίζω, κάνω θεραπεία μέσω της τέχνης… Κάνω τέτοια πράγματα για να με χαλαρώνω…» .

Τα meetings με τις συνεργάτιδές της συνεχίζονται κανονικά!

Και η ζωή στην καραντίνα συνεχίζεται!

Read More

And More