Μαίρη Συνατσάκη: Παρέα με τον Μύρωνα Στρατή στον Κλασικό Μαραθώνιο! [pic]

Υπήρξαν ένα από τα ταιριαστά ζευγάρια της showbiz και μπορεί να έχουν περάσει πάνω από τριά χρόνια από τον χωρισμό τους, αλλά πολλοί είναι αυτοί που τους συνδέουν στο μυαλό τους. Ο λόγος για τη Μαίρη Συνατσάκη και τον Μύρωνα Στρατή που χώρισαν στις αρχές του 2014, αλλά φαίνεται πως πλέον οι σχέσεις τους έχουν αποκατασταθεί για τα καλά.

Εχόντας προχωρήσει και οι δυο πια στις προσωπικές τους ζωές, διατηρούν καλές σχέσεις και σήμερα τους είδαμε να ποζάρουν μαζί λίγο πριν τρέξουν με την ομάδα προσφοράς του ΟΠΑΠ στον Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας.

Το 2015 κι ενάμιση χρόνο μετά τον χωρισμό τους,ο Μύρωνας είχε δηλώσει για την Μαίρη: «Στην καθημερινότητά μου δεν είναι πια η Μαίρη. Δεν γίνεται δύο άνθρωποι να έχουν χωρίσει και να διατηρούν τόσο στενές σχέσεις. Το έχουμε δει βέβαια να συμβαίνει αλλά ούτε και εγώ ούτε και η Μαίρη θα αντέχαμε κάτι τέτοιο. Σίγουρα όμως υπάρχει στην ζωή μου. Έναν άνθρωπο που έχεις αγαπήσει τόσο πολύ δεν μπορείς να τον ξεγράψεις έτσι. Μπορεί να συμβεί ένα μικρό διάστημα μέχρι να συνέλθεις, να ορθοποδήσεις και να ξεπεράσεις την σχέση. Όμως αγαπιόμαστε και θα αγαπιόμαστε και αυτό ποτέ δεν θα σταματήσει»

Η σημερινή τους φωτογραφία μαζί με άλλους διάσημους και δημοσιογράφους

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Read More

And More