Μαίρη Συνατσάκη: Παρουσίασε τη νέα συλλογή παπουτσιών της με τον σύντροφό της στο πλευρό της! [pics]

Το βράδυ της Δευτέρας, στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Πειραιώς, η Μαίρη Συνατσάκη παρουσίασε τη νέα της συλλογή παπουτσιών σε συνεργασία με γνωστή εταιρία υποδημάτων. Δημιουργίες που αντιπροσωπεύουν το προσωπικό στιλ της ίδιας και κυμαίνονται σε flat και high heels versions, με shinny λεπτομέρειες και καλοκαιρινές γραμμές.

Φορώντας ένα floral maxi φόρεμα και λουλούδια στα μαλλιά, η παρουσιάστρια υποδέχτηκε στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο καλούς της φίλους, συνεργάτες και fashion influencers, που την τίμησαν με την παρουσία τους και είχαν την ευκαιρία να δουν πρώτοι από κοντά τα νέα κομμάτια της collection.

Φυσικά από το πλευρό της Μαίρης δεν έλειψαν οι κολλητοί της φίλοι Ντορέττα Παπαδημητρίου, Κατρίνα Τσάνταλη, Ράνια Θρασκιά και Νίκος Μουτσινάς, που την στηρίζουν σε κάθε της επαγγελματικό βήμα και δεν λείπουν από το πλευρό της στις σημαντικές στιγμές της ζωής της.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το “παρών” έδωσε και ο σύντροφός της, Αιμιλιανός Σταματάκης, ο οποίος την έχει κάνει να χαμογελά ξανά και οι δυο τους είναι full in love, παρόλο που προσπαθούν να κρατούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή και να μην απασχολούν τα Μέσα μ’ αυτή.

Δες τις φωτογραφίες:

Μαίρη Συνατσάκη

Αιμιλιανός Σταματάκης

Μαίρη Συνατσάκη

Ράνια Θρασκιά – Αιμιλιανός Σταματάκης

Ιλένια Ουίλιαμς – Δημήτρης Ουγγαρέζος – Νίκος Μουτσινάς

Νάνσυ Παραδεισανού

Ντορέττα Παπαδημητρίου

Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Τόνια Σωτηροπούλου

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More