Μαίρη Συνατσάκη: Πρωινά παιχνίδια με την τεσσάρων μηνών κόρη της, Ολίβια

Τους τελευταίους τέσσερις μήνες η ζωή της Μαίρης Συνατσάκη έχει αλλάξει ριζικά αφού στη ζωή ήρθε η κόρη της, καρπός του έρωτά της με τον αγαπημένο της Ίαν Στρατή. 

Η Μαίρη Συνατσάκη, που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, δείχνει να απολαμβάνει στο έπακρο τον ρόλο της μαμάς και δεν αποχωρίζεται στιγμή της κόρη της με την οποία απολαμβάνει τις αγκαλιές και τα παιχνίδια. Μερικές φορές μάλιστα, επιλέγει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά τους.

Σήμερα λοιπόν, η μέρα της Μαίρης Συνατσάκη ξεκίνησε με μερικά παιχνίδια με την κόρη της ενώ στην παρέα τους, ήταν και η μια από τις γάτες τους. Όπως θα δεις στο βίντεο που δημοσίευσε η influncer και επιχειρηματίας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instsagram, το σημερινό παιχνίδι με την κόρη της, είχε να κάνει με κάποιες εκπαιδευτικές κάρτες. Σε μια από τις κάρτες που βλέπουμε να κρατά η μικρή Ολίβια, απεικονίζεται μια γάτα.

Η Μαίρη Συνατσάκη, θέλοντας να “διασκεδάση” την κατάσταση σε συνδυασμό με την γάτα τους που κοιμόταν δίπλα τους έγραψε, «Ολίβια, να μια γάτα. Όχι, κάτσε. Δυο γάτες».

Δες παρακάτω το απολαυστικό στιγμιότυπο.

Read More

And More