Μαίρη Συνατσάκη – Σπύρος Χατζηαγγελάκης: Βραδιά για δύο σε γνωστή μουσική σκηνή! [pics]

Αχώριστοι είναι πια ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης και η Μαίρη Συνατσάκη και δεν σταματούν να απολαμβάνουν την κάθε στιγμή. Ο πρωταγωνιστής της σειράς “Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα” και η γνωστή παρουσιάστρια είναι κοντά στα τρία χρόνια ζευγάρι και προσπαθούν να κρατούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή, ο έρωτάς τους, όμως, δεν κρύβεται.

Το τελευταίο διάστημα, μάλιστα, ο γνωστός ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για το κορίτσι του, λέγοντας πως “η Μαίρη είναι ένα πολύ θαρραλέο πλάσμα με πείσμα που θαυμάζει πολύ”, ενώ και η Μαίρη Συνατσάκη δεν σταματά να μιλά με λόγια αγάπης για τον Σπύρο της και να ανεβάζει φωτογραφίες με τον καλό της, αλλά και πορτρέτα που βγάζει εκείνος – αναλαμβάνοντας με χαρά ρόλο φωτογράφου!

 

Αυτήν τη φορά, πάντως, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE συνάντησε το ζευγάρι σε μια από τις επίσημες εξόδους τους, σε μεγάλη μουσική σκηνή της Αθήνας. Cool και χαμογελαστοί, οι δυο τους βρέθηκαν στο Acro, όπου εμφανίζεται ο Γιώργος Σαμπάνης και διασκέδασαν ως τις πρώτες πρωινές ώρες.

Μάλιστα, όταν συνάντησαν τους φωτογράφους, πόζαραν μαζί και έδειχναν να απολαμβάνουν πολύ τη βραδινή τους έξοδο! Όσο για την Μαίρη, ξεχώρισε με το εντυπωσιακό τζάκετ που επέλεξε για τη βραδινή της έξοδο!

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More