Μαίρη Συνατσάκη: «Στην αρχή της εγκυμοσύνης δεν μπορούσα να σταθώ όρθια από τους εμετούς»

Η Μαίρη Συνατσάκη θα ξεκινήσει σιγά σιγά να μετρά αντίστροφα τις εβδομάδες, καθώς ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Ίαν Στρατή.

Έχοντας καθημερινή επικοινωνία με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram, η Μαίρη Συνατσάκη μοιράζεται στιγμές, tips ενώ κατά διαστήματα κάνει μικρές εξομολογήσεις για την εγκυμοσύνη της.

Αυτή τη φορά, η γνωστή influencer έκανε μια αποκάλυψη σχετικά με τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε τους πρώτους μήνες κύησής της και παράλληλα έδωσε τη συμβουλή της και σε άλλες εγκυμονούσες.

«Βρήκα αυτό το βιντεάκι που είχα στείλει στους δικούς μου στις αρχές της εγκυμοσύνης που δεν μπορούσα να σταθώ όρθια από τους εμετούς και την αδιαθεσία. Θαύμαζα απεριόριστα αυτό το κορίτσι που έκανε full on χορογραφία στον ένατο μήνα της. Respect στις αθλητικές, κινητικές, σούπερ ενεργές εγκύους.

Σας κοιτάζω με θαυμασμό από την απέναντι πλευρά, αλλά παραμένω ξαπλωμένη κυρίως στον καναπέ και εκτιμώ την κάθε εμπειρία εγκυμοσύνης είναι ξεχωριστή και μοναδική. Θυμήσου να μην σε συγκρίνεις», έγραψε η Μαίρη Συνατσάκη στην ανάρτησή της.

 

 

Read More

And More