Μαίρη Συνατσάκη: Στο καταφύγιο ζώων της Κατρίνας Τσάνταλη μετά τον σάλο με τις εικόνες κακοποιημένων σκυλιών

Σοκαριστικές ήταν οι εικόνες που είχα δημοσιεύει πριν από λίγο καιρό η Κατρίνα Τσάνταλη στα social media με τα κακοποιημένα ζώα  από το καταφύγιο – κολαστήριο στον Δήμο Ζηρού.

Όπως έκανε γνωστό, η επιχειρηματίας και συγγραφέας αλλά και ιδρύτρια του «A Little Shelter», δεκάδες αδέσποτα ζώα παραμένουν στο καταφύγιο στο Δήμου Ζήρου αποστεωμένα και σε άθλιες συνθήκες διαβίωσης.

Λίγες ημέρες αργότερα η Μαίρη Συνατσάκη βρέθηκε στο καταφύγιο ζώων και μάλιστα έκανε και ένα vlog βίντεο στο κανάλι της στο youtube, θέλοντας να δείξει στους θαυμαστές της .

Η Κατρίνα Τσάνταλη μεταξύ άλλων περιέγραψε στη Μαίρη Συνατσάκη πως ξεκίνησαν όλα αυτά, ενώ στη συνέχεια έδειξε και κάποια από τα σκυλάκια που έχει πλέον στο καταφύγιό της, δείχνοντας μάλιστα, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

«Όλα αυτά ξεκίνησαν από μία ανάρτηση στο Instagram, όπου ένα αγόρι αποφάσισε να φωτογραφήσει κάποια σκυλάκια και να δημοσιοποιήσει το καταφύγιο. Έφτασε και σε εμένα αυτό το μήνυμα και ένα πρωί πήρα τηλέφωνο αυτό το παιδί και αφού μου είπε ότι έχει ήδη καταγγείλει τον συγκεκριμένα χώρο πάνω από χρόνο, πήγα εκεί να δω τι συμβαίνει. Η πραγματικότητα ήταν πολύ χειρότερη από ότι οι φωτογραφίες», είπε αρχικά η Κατρίνα Τσάνταλη. 

«Για να κάνει κάποιος καταφύγιο πρέπει να έχει τη γνώση, να αγαπάει τα ζώα και πρέπει να ξέρει πως θα χειριστεί όλο αυτό το πράγμα. Στο συγκεκριμένο λοιπόν, δεν μιλάμε για κατάχρηση, μιλάμε για βασανισμό και κακοποίηση. Για αυτό λοιπόν έχουν γίνει μηνύσεις, γιατί πρέπει να αρχίζουν να αλλάζουν τα πράγματα σε τέτοιες καταστάσεις», πρόσθεσε η ίδια.

Δες όλο το βίντεο παρακάτω

Read More

And More