Μαίρη Συνατσάκη: Η σχέση της με την πολιτική και γιατί δεν θα συνεργαζόταν ποτέ με τον σύντροφό της

Η Μαίρη Συνατσάκη είναι επιτυχημένη παρουσιάστρια, δημοφιλής στο ελληνικό youtube αλλά και έξυπνη επιχειρηματίας με δικό της e-shop. Το τελευταίο διάστημα μπορεί να απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα, αλλά έχει τόσες πολλές επαγγελματικές ασχολίες που δεν έχει προλάβει να της λείψει. Πριν μερικές μέρες, μάλιστα, έγινε και η παρουσίαση της νέας της σειράς παπουτσιών, που δημιούργησε η ίδια, όπου βρέθηκαν στο πλευρό της μερικοί από τους πιο καλούς της φίλους.

Εκεί τη συνάντησε και η Σάσα Σταμάτη, όπου η Μαίρη παραχώρησε συνέντευξη για το ένθετο Secret και με την οποία μίλησαν για την πολιτική, την υποκριτική αλλά και τον σύντροφό της, Σπύρο Χατζηαγγελάκη.

Τελικά, αισθάνεσαι ότι είσαι ηθοποιός; Τόσα χρόνια γιατί δεν το τολμούσες;

Δεν αισθάνομαι ηθοποιός, αλλά είναι κάτι το οποίο με παθιάζει και θα ήθελα να το φτάσω στο καλύτερο δυνατό επίπεδο! Πάντα μου άρεσε και με απασχολούσε το θέατρο. Προετοιμαζόμουν να δώσω στο Εθνικό, αλλά δεν το έκανα, τελικά, λόγω της δουλειάς μου στην τηλεόραση. Ωστόσο, δεν το άφησα. Ήμουν σε επαφή με το αντικείμενο, αργότερα με την παράσταση “ΑΧ” που ανεβάσαμε με την ομάδα Bijoux de kant και συνέχιζα να θέλω να ασχοληθώ παραπάνω.

Θα έκανες κάτι επαγγελματικό με τον σύντροφό σου;

Θα έκανα κάτι επαγγελματικό με οποιονδήποτε ταλαντούχο άνθρωπο εμπιστεύομαι και θαυμάζω, είτε τον ξέρω προσωπικά είτε όχι! Στη συγκεκριμένη περίπτωση, όμως, θα μου ήταν δύσκολο να συνεργαστώ μαζί του, γιατί νομίζω ότι το προσωπικό κομμάτι θα επισκίαζε οτιδήποτε καλλιτεχνικό δημιουργούσαμε.

Πώς βλέπεις σήμερα την πολιτική κατάσταση στην χώρα;

Η πολιτική με τρομάζει. Όχι μόνο στη χώρα μας. Ακόμα δεν έχω ξεπεράσει το γεγονός ότι πλανητάρχης είναι ο Donald Trump. Μου φαίνεται σαν φάρσα. Δεν είμαι πολύ αισιόδοξη, ούτε για τη χώρα μας αυτή τη στιγμή, αλλά εύχομαι ότι στο τέλος όλα καλά θα πάνε.

Ποια είναι η γνώμη σου για τον πρωθυπουργό; Ήσουν από αυτούς που τον πίστεψαν;

Είμαι αρκετά μεγάλη και λιγότερο ρομαντική, πια, ώστε να μπορώ να αναγνωρίζω πως οποιοσδήποτε και αν βρισκόταν σε αυτή την καυτή θέση του πρωθυπουργού της χώρας, δεν θα μπορούσε να κάνει και πολλά πράγματα διαφορετικά. Στο μόνο πράγμα στο οποίο πιστεύω βαθιά είναι η ατομική, προσωπική εξέλιξη του καθένα μας, ως πολίτη αυτής της χώρας. Είναι καιρός να πάψουμε να ασκούμε μόνο κριτική και να αρχίσουμε οι ίδιοι να γινόμαστε η αλλαγή που θέλουμε να δούμε στον κόσμο.

Read More

And More