Μαίρη Συνατσάκη: Τα χαρακτηριστικά που της αρέσουν στον Αιμιλιανό και η αλήθεια για το αν συγκατοικούν! Video

Η Μαίρη Συνατσάκη έπαιξε Θάρρος ή Αλήθεια στο κανάλι του Φίλιππου Ιωάννου (Fipster) στο Youtube και απάντησε σχεδόν σε όλες τις ερωτήσεις των θαυμαστών της. Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στη σχέση της με τον καταξιωμένο ηθοποιό, Αιμιλιανό Σταματάκη, αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι δεν συγκατοικούν ακόμη. Ωστόσο, δεν δίστασε να δηλώσει “ερωτευμένη”!

Σε ερώτηση ποια είναι τα χαρακτηριστικά που της αρέσουν σε έναν άντρα και κατ’ επέκταση και στο αγόρι της, η γνωστή παρουσιάστρια και Youtuber απάντησε: “Θέλω να είναι άνθρωποι που ταιριάζουν η ηθική μου μαζί τους, δεν εννοώ να είναι ηθικός ή ανήθικος, αλλά να είμαστε στο ίδιο πλαίσιο. Να είναι… ευπροσήγοροι, να είναι θετικοί και ταλαντούχοι”.

Μάλιστα, η Μαίρη Συνατσάκη δήλωσε πως έχει κάνει σχέση με διάσημο άντρα και δεν το μάθαμε ποτέ! Επίσης, δεν δίστασε και να συγκρίνει την Βίκυ Καγιά και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ως προς την παρουσίαση των MadWalk, λέγοντας πως η Βίκυ θα είναι καλύτερη, καθώς το έχει κάνει ήδη τέσσερις φορές και έχει την ανάλογη εμπειρία.

Read More

And More