Μαίρη Συνατσάκη: Τι είχε πει για τα προσωπικά της, λίγες μέρες πριν την αποκάλυψη ότι χώρισε με τον Αιμιλιανό Σταματάκη; Video

Σαν “βόμβα” έσκασε ο χωρισμός της Μαίρης Συνατσάκη και του Αιμιλιανού Σταματάκη! Η γνωστή παρουσιάστρια και ο ταλαντούχος ηθοποιός, ύστερα από περίπου δύο χρόνια κοινής πορείας, αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους στη ζωή τους και να συνεχίσουν ο ένας χωρίς τον άλλον.

Τόσο η Μαίρη όσο και ο Αιμιλιανός δεν έχουν μιλήσει ακόμη για αυτή τους την απόφαση, ωστόσο πριν δέκα ημέρες περίπου, η Μαίρη Συνατσάκη είχε ανεβάσει ένα βίντεο στο κανάλι της στο Youtube, που μέσα σε αυτό ίσως και να είχε επιβεβαιώσει ότι πλέον δεν είναι ζευγάρι με τον ηθοποιό. Πιο συγκεκριμένα, ήταν ένα βίντεο με ερωτήσεις θαυμαστών, με την παρουσιάστρια να απαντά για την προσωπική της ζωή και να δηλώνει πως… δεν θέλει να ξαναμιλήσει ποτέ γι’ αυτή δημόσια!

Μαίρη Συνατσάκη – Αιμιλιανός Σταματάκης: Η γνωριμία που εξελίχθηκε σε έρωτα, οι κοινές εμφανίσεις και το τέλος της σχέσης που ήρθε πέντε μήνες πριν!

«Τους τελευταίους μήνες σκέφτομαι ότι πιθανότατα δε θα απαντήσω ξανά ποτέ σε τίποτα προσωπικό. Μου έκαναν τέτοιες ερωτήσεις στη συνέντευξη τύπου για το Hair, αλλά τις απέφυγα. Θα προσπαθήσω όσο μπορώ. Δεν είναι πολύ εύκολο. Σε ρωτάνε για κάτι, αν είσαι με κάποιον, το λες και όλα καλά. Μετά όμως δεν είσαι. Είσαι με κάποιον τρίτο και αρχίζουν και σχολιάζουν τις επιλογές σου. Είναι πολύ περίεργο», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά η Μαίρη Συνατσάκη.

Δες το απόσπασμα μετά το 19:00:

Read More

And More