Μαίρη Συνατσάκη: Το ιδιαίτερο μήνυμα και η προσωπική της εξομολόγηση στο Instagram

Μαίρη Συνατσάκη: Το ιδιαίτερο μήνυμα και η προσωπική της εξομολόγηση στο Instagram | tlife.gr

Η Μαίρη Συνατσάκη φαίνεται πως είναι έτοιμη για νέα ξεκινήματα στη ζωή της, όπως αποκάλυψε η ίδια με ένα ιδιαίτερο μήνυμα στους διαδικτυακούς της φίλους. Η γνωστή παρουσιάστρια βιώνει μια πολύ δημιουργική περίοδο σε ότι αφορά την επαγγελματική της ζωή, καθώς πρόσφατα παρουσίασε την νέα της συλλογή παπουτσιών σε συνεργασία με γνωστή εταιρεία υποδημάτων ενώ παράλληλα ασχολείται με το κανάλι της στο YouTube.

Στο πλευρό της βρίσκεται πάντα ο σύντροφός της και ταλαντούχος ηθοποιός, Αιμιλιανός Σταματάκης. Μπορεί οι δυο τους να αποφεύγουν να μιλούν για την προσωπική τους ζωή όμως η ευτυχία τους δεν κρύβεται. Το απόγευμα της Κυριακής, η Μαίρη Συνατσάκη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια νέα φωτογραφία της προχωρώντας σε μια προσωπική εξομολόγηση.

Συγκεκριμένα στην ανάρτησή της έγραψε: “Βγήκε αυτή η φωτογραφία έτσι που με κάνει να νιώθω σαν πεταλούδα και θυμήθηκα αυτό που είχε πει ο Λάο Τσε. Ότι «Αυτό που η κάμπια ονομάζει τέλος του κόσμου, η ζωή το ονομάζει πεταλούδα» και αποφάσισα ότι όντως είμαι πεταλούδα αυτήν την στιγμή. Έχει πόνο να αφήνεις πίσω έναν εαυτό που μέχρι τώρα νόμιζες ότι είναι όλα όσα είσαι, για να ανακαλύψεις μια καινούργια μορφή σου. Και φόβο έχει. Αλλά έχει και τόσα πανέμορφα χρώματα και ξαφνικά φτερά και ανυπομονώ να μάθω όλα τα καινούργια. Αν είσαστε σε μια τέτοια αντίστοιχη στιγμή σας, σας νιώθω απολύτως να ξέρετε… [ θα πετάμε τώρα ]”.

READ more