Μαίρη Συνατσάκη: Το νέο χόμπι που την ξετρέλανε στην καραντίνα και τα απολαυστικά βίντεο που φτιάχνει! [pics,vids]

Η καραντίνα συνεχίζεται με… αμείωτο ενδιαφέρον για την Μαίρη Συνατσάκη, η οποία συνεχώς βρίσκει νέους και ευρηματικούς τρόπους για να περνάει ευχάριστα ο εγκλεισμός της στο σπίτι. Η αγαπημένη παρουσιάστρια, μάλιστα, τις τελευταίες εβδομάδες – οι οποίες ήταν αρκετά αγχωτικές για εκείνη – ξεκίνησε δειλά δειλά να κάνει κάποιες βόλτες έξω για περπάτημα, ώστε να αποφορτίζεται από το στρες. Να υπενθυμίσουμε πως η Μαίρη Συνατσάκη βίωσε πρόσφατα μια πολύ δύσκολη απώλεια, εκείνη της πολυαγαπημένης της γιαγιάς.

Η δημοφιλής Youtuber έχει περάσει από διάφορες φάσεις μέσα στην καραντίνα και σίγουρα δεν έχει βαρεθεί! Η Μαίρη Συνατσάκη ασχολείται ενεργά με το κανάλι της στο Youtube, κάνει τηλεδιασκέψεις για τα online shops της, ενώ τις τελευταίες εβδομάδες το έχει ρίξει… στις τέχνες! Αφού διακόσμησε και έβαψε το σπίτι της, ήδη από προχθές η γλυκιά Μαίρη ξεκίνησε ένα νέο χόμπι! Η παρουσιάστρια πήρε ένα μικρό ηλεκτρικό πιάνο στο σπίτι της και κάνει μαθήματα μόνη της, ώστε να μάθει να παίζει μουσική. Ενθουσιασμένη, μάλιστα, τράβηξε τον εαυτό της βίντεο και τα έστειλε στους φίλους και στους συγγενείς της!

Η Μαίρη Συνατσάκη, μάλιστα, συχνά μοιράζεται στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram απολαυστικά βιντεάκια μέσα από την καραντίνα της, δείχνοντας μας όχι μόνο την μεγάλη αίσθηση του χιούμορ που διαθέτει αλλά και το ταλέντο της… στο μοντάζ!

Read More

And More