Μαίρη Συνατσάκη: Το τρυφερό βίντεο από την παιδική της ηλικία, με αφορμή την Γιορτή της Μητέρας!

Σήμερα είναι η Παγκόσμια Γιορτή της Μητέρας και όλοι μας ευχόμαστε από καρδιάς στο πιο αγαπημένο μας πρόσωπο στον κόσμο! Από το πρωί, τα social media έχουν γεμίσει όμορφες ευχές και φωτογραφίες μαμάδων διάσημων προσώπων της showbiz, οι οποίοι αφιερώνουν ξεχωριστά λόγια στις μητέρες τους. Η Μαίρη Συνατσάκη επέλεξε να δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα τρυφερό βίντεο από την παιδική της ηλικία, όπου χορεύει αγκαλιά με την μαμά της!

“Η λέξη μαμά είναι αίσθηση και το κάθε παιδί πλάθει την δική του για εκείνη. Είναι περίπλοκη, αλλάζει, μεταμορφώνεται αλλά κυρίως είναι το πρώτο πράγμα που νιώθει η καρδιά σου στο άκουσμά της. Η δική μου αίσθηση για την μαμά μου είναι αγκαλιά. Να με κρατάει ψηλά και να με χορεύει. Να με στηρίζει και να με κανακεύει. Η μαμά μου” σχολίασε στη λεζάντα της ανάρτησής της στα social media.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η λέξη μαμά είναι αίσθηση και το κάθε παιδί πλάθει την δική του για εκείνη. Είναι περίπλοκη, αλλάζει, μεταμορφώνεται αλλά κυρίως είναι το πρώτο πράγμα που νιώθει η καρδιά σου στο άκουσμά της. Η δική μου αίσθηση για την μαμά μου είναι αγκαλιά. Να με κρατάει ψηλά και να με χορεύει. Να με στηρίζει και να με κανακεύει. Η μαμά μου ♥️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mary Synatsaki (@mairiboo) στις

Read More

And More