Μαίρη Συνατσάκη: Βραδινή έξοδος με στιλ σε θεατρική πρεμιέρα! Φωτογραφίες

Το αριστούργημα του Κάρολου Ντίκενς «Μεγάλες Προσδοκίες», η πιο σκοτεινή ερωτική ιστορία όλων των εποχών, ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, από τις 31 Ιανουαρίου, στο Σύγχρονο Θέατρο, σε μια φιλόδοξη παραγωγή σε σκηνοθεσία Λίλλυς Μελεμέ και διασκευή Μαριλένας Παναγιωτοπούλου.

Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι: Φιλαρέτη Κομνηνού, Αλέκος Συσσοβίτης, Γιώργος Χριστοδούλου, Νατάσα Εξηνταβελώνη, Κωνσταντίνος Γεωργαλής και Λήδα Κουτσοδασκάλου.

Το βράδυ της Πέμπτης, λοιπόν, πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα του έργου, με πλήθος κόσμου να δίνει το “παρών” και να χαρίζει το πιο θερμό χειροκρότημα σε όλους τους συντελεστές.

Μεταξύ των διάσημων προσκεκλημένων, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τη Μαίρη Συνατσάκη, σε μία solo βραδινή έξοδό της. Η παρουσιάστρια, εμφανώς ανανεωμένη και ευδιάθετη, έφτασε στο φουαγιέ και έκανε τα φλας να αστράψουν πάνω της, ενώ εντυπωσίασε με το απόλυτα chic look της.

Στο τέλος, μάλιστα, δεν δίστασε να φωτογραφηθεί με άλλους celebrities που παρευρέθηκαν στην πρεμιέρα, αλλά και με τους πρωταγωνιστές, αφού πρώτα τους συνεχάρη για την δουλειά τους.

Δες τις φωτογραφίες:

Μαίρη Συνατσάκη-Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους-Ευαγγελία Συριοπούλου

Δελογιάννη-Εξηνταβελόνη-Συνατσάκη-Παπαχαραλάμπους-Συριοπούλου

Μαίρη Συνατσάκη-Νατάσα Εξηνταβελώνη

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More