Μαίρη Συνατσάκη: Βραδινή έξοδος στο θέατρο με άψογο στιλ!

Η Μαίρη Συνατσάκη μπορεί να απέχει από τα τηλεοπτικά πλατό τα τελευταία χρόνια, όμως έχει καταφέρει να χτίσει μια δυνατή σχέση με το κοινό που την αγαπά μέσα από τα social media, γεγονός που της έδωσε και την ευκαιρία να ασχοληθεί επαγγελματικά με συγκεκριμένες διαδικτυακές πλατφόρμες. Βέβαια, μία από τις μεγάλες της αγάπες είναι το θέατρο. Η ίδια αντιλήφθηκε το πόσο αγαπά την υποκριτική πριν από περίπου τέσσερα χρόνια όταν της έγινε πρόταση να παίξει στην παράσταση “Αχ”.

Η συνέχεια είναι γνωστή, αφού ακολούθησαν δύο μιούζικαλ, “Hair” και “Cats” με εκείνη να δίνει τον καλύτερό της εαυτό. Αυτή την περίοδο, η ίδια συζητά για μια καινούργια παράσταση που θα ανέβει την επόμενη σεζόν, ενώ δεν σταματά να δίνει το παρών σε παραστάσεις και να στηρίζει τους πρωταγωνιστές.

Το βράδυ της Παρασκευής, η παρουσιάστρια βρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης “Ο κύκλος του έρωτα” στο Δημοτικό θέατρο του Πειραιά και πόζαρε χαμογελαστή στους φωτογράφους. Το TLIFE ήταν εκεί και την απαθανάτισε με άψογο στιλ, καθώς είπε και εκείνη το “ναι” στα ankle sneakers.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More