Μαίρη Χρονοπούλου: Σπάνια έξοδος σε καλοκαιρινό πάρτι παρέα με τον Τρύφωνα Σαμαρά

Η Μαίρη Χρονοπούλου σε μία από τις σπάνιες πλέον δημόσιες εμφανίσεις της επέλεξε να παρευρεθεί σε κοσμικό πάρτι! Η θρυλική πρωταγωνίστρια της “χρυσής” εποχής του ελληνικού κινηματογράφου, βρέθηκε στο πλευρό του ανθρώπου που την έχει βοηθήσει πολύ τα τελευταία χρόνια κατά τα οποία αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα υγείας.

Στα 84 χρόνια της, η Μαίρη Χρονοπούλου ήταν κεφάτη και γεμάτη ενέργεια, με διάθεση για ζωή και γλέντι, όπως μας έχει συνηθίσει μια… κυρία στα μπουζούκια! Μαζί της σε αυτή την εορταστική βραδιά ήταν ο διάσημος και αγαπημένος κομμωτής Τρύφωνας Σαμαράς, που φωτογραφήθηκε με την καλή του φίλη, ενώ μάλιστα μας εξέπληξε με το νέο, ανανεωμένο look του, που… μύριζε καλοκαίρι!

Η μεγάλη κυρία του κινηματογράφου, μπορεί να μετακινείται πλέον σε αναπηρικό καροτσάκι, αυτό όμως δεν την σταμάτησε από το να γιορτάσει και να τραγουδήσει παλιές μεγάλες επιτυχίες της με τον τραγουδιστή Πασχάλη, ενώ δεν δίστασε και να σηκωθεί από το βοηθητικό όχημα προκειμένου να χορέψει όταν το πάρτι “άναψε”!

Ντυμένη στα λευκά και με αρκετά ανοιχτή απόχρωση στα μαλλιά της, σε αντίθεση με τους βαθύτερους τόνους που μας είχε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια, η πάντα chic και φινετσάτη Μαίρη Χρονοπούλου συνεχίζει να είναι σύμβολο της κομψότητας παρά τα 84 χρόνια της! Με ασημένια και έθνικ κοσμήματα να συμπληρώνουν το σύνολο, η ηθοποιός φάνηκε να χάρηκε με την ψυχή της το πάρτι και τα καμώματα της παρέας της και του πάντα χαρούμενου και απολαυστικού Τρύφωνα Σαμαρά!

Δες εδώ τη Μαίρη Χρονοπούλου να τραγουδά παρέα με τον Πασχάλη:

Φωτογραφίες από τη χαρούμενη καλοκαιρινή βραδιά με τη Μαίρη Χρονοπούλου και τον Τρύφωνα Σαμαρά:

Η Μαίρη Χρονοπούλου αγκαλιά με τον Τρύφωνα Σαμαρά

 

Ο Τρύφωνας Σαμαράς με τον Πασχάλη και το μοντέλο Σπύρο Σπίνουλα (αριστερά)

Read More

And More