Μαίρη Χρονοπούλου: Στο σπίτι της στην Παιανία το μνημόσυνο 40 μέρες από τον θάνατό της – Παρών ο πρώην σύντροφός της

Στο σπίτι της Μαίρης Χρονοπούλου στην Παιανία συναντήθηκαν το σήμερα Σάββατο 11 Νοεμβρίου οι φίλοι και συνάδελφοι της ηθοποιού για το μνημόσυνο στη μνήμη της, 40 ημέρες από τον θάνατό της.

Η γνωστή ηθοποιός η οποία είχε δωρίσει το σπίτι της στο «Χαμόγελο του παιδιού» πέθανε σε ηλικία 90 ετών μετά από ατύχημα εντός σπιτιού που την οδήγησε στο νοσοκομείο.

Με δημόσια ανακοίνωση το «Χαμόγελο του παιδιού» είχε ενημερώσει για την μαρμάρινη πλάκα που θα τοποθετούνταν στο εξωτερικό του σπιτιού στη μνήμη της. 

«Η τοποθέτηση της μαρμάρινης επιγραφής έξω από το σπίτι της που θα αναγράφει «Το Σπίτι της Μαίρης Χρονοπούλου» καθώς και η μαρμάρινη επιγραφή που θα έχει τοποθετηθεί σε σημείο που η ίδια μας είχε υποδείξει εντός του σπιτιού της, θα αναγράφει: «Μαίρη Χρονοπούλου, ηθοποιός. Αγαπούσε πολύ τα παιδιά», ανέφερε η ανακοίνωση.

Πράγματι, σήμερα Σάββατο αποκαλύφθηκε η μαρμάρινη επιγραφή στη μνήμη της. Στο μνημόσυνο της Μαίρης Χρονοπούλου βρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο Μάκης Δελαπόρτας αλλά και ο πρώην σύντροφος της ηθοποιού, Νίκος Σταγόπουλος.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP 

Read More

And More