Μάκης Παντζόπουλος: Η φωτογραφία της Ελένης Mενεγάκη που ανέβασε και το σχόλιο της παρουσιάστριας

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος έχουν βρει την απόλυτη ευτυχία ο ένας στο πρόσωπο του άλλου. Τον τελευταίο καιρό μάλιστα έχουν γίνει και περισσότερο διαχυτικοί στις δημόσιες εμφανίσεις τους αλλά και στα social media. Μετά την επιστροφή τους από το ταξίδι στο Παρίσι, όπου γιόρτασαν την επέτειο γάμου τους, ο γνωστός επιχειρηματίας έκανε μία ακόμα κίνηση που δείχνει πόσο πολυ ερωτευμένος είναι με την παρουσιάστρια του Alpha.

Ο Ματέο Παντζόπουλος ανέβασε στον λογαριασμό της ξενοχοδοχειακής του μονάδας στο instagram μία φωτογραφια με την σύντροφό του. Ένα στιγμιότυπο από τις άπειρες βόλτες της Ελένης Μενεγάκη στο μέρος όπου η ίδια χαραξτηρίζει ως τον επίγειο παράδεισό της. Δεν δίστασε μάλιστα να σχολιάσε και εκείνη στην φωτογραφία γράφοντας: “Ονειρόκοσμος”.

Δεν είναι μόνο το γεγονός όι η οικοδέσποιν της εκπομπής “Ελένη” λατρεύει τη φύση αλλά και το ότι αυτό το μέρος ήταν η αφορμή να γνωρίσει τον έρωτα της ζωής της. Η παραλία στα Άχλα έχει γίνει πλέον ο σταθερός καλοκαιρινός της προορισμός και έχει φιλοξενήσει πολλές στιγμές οικογενειακής ευτυχίας.

Read More

And More