Μάκης Παντζόπουλος: Η σύντροφος ποιου παίκτη του Survivor βρίσκεται αυτές τις ημέρες στο ξενοδοχείο του;

Εδώ και λίγο καιρό, τα ξενοδοχεία της χώρας μας έχουν ανοίξει και πάλι τις πόρτες τους προκειμένου να υποδεχτούν τους επισκέπτες τους. Ωστόσο κάποια από αυτά, πολλές φορές προσφέρουν τους χώρους τους σε εταιρείες, προκειμένου να πραγματοποιήσουν διάφορες φωτογραφήσεις. 

Ένα από τα ξενοδοχεία που αποτελεί το απόλυτο μέρος που μπορεί να βρεθεί κάποιος, όχι μόνο για να απολαύσει μερικές ημέρες χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς, αλλά και για να φωτογραφηθεί, είναι αυτό του Μάκη Παντζόπουλου, του συζύγου της Ελένης Μενεγάκη το οποίο βρίσκεται στα Άχλα της Άνδρου.

Το συγκεκριμένο μέρος μοιάζει να είναι βγαλμένο από παραμύθι, ενώ όπως έχει πει πολλές φορές η Ελένη Μενεγάκη, μοιάζει σαν ένας επίγειος παράδεισος. Εκεί λοιπόν, βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα για τις ανάγκες της δουλειάς της η σύντροφος ενός εκ των παικτών του φετινού Survivor.

O λόγος για την Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου, τη σύντροφο του Ηλία Μπόγδανου η οποία είναι μοντέλο. Η εντυπωσιακή Αλεξάνδρα δημοσίευσε μάλιστα και μια φωτογραφία μέσα από το ξενοδοχείο γράφοντας: “Today’s backstage”.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ALEXANDRA EXARCHOPOULOU (@alexandra_exarchopoulou)

Read More

And More