Μάκης Παντζόπουλος: Η βράβευση και η selfie με τον αδερφό της Ελένης Μενεγάκη, Θοδωρή Μισόκαλο!

Χαρμόσυνα είναι τα τελευταία νέα για τον Μάκη Παντζόπουλο, ο οποίος έχει κάθε λόγο να χαμογελά με περηφάνια. Ο λόγος; Η ξενοδοχειακή μονάδα που διαθέτει ο επιχειρηματίας στα Άχλα της Άνδρου ανακηρύχθηκε ως το καλύτερο παραλιακό ξενοδοχείο της Ευρώπης για το 2019.

Ο σύζυγος της Ελένης Μενεγάκη έδωσε το “παρών” στην τελετή βράβευσης, φορώντας ένα σμόκιν, έδειχνε άκρως γοητευτικός. Μάλιστα, αμέσως μετά την παραλαβή του βραβείου του, πόζαρα χαμογελαστός και φανερά ενθουσιασμένος κρατώντας το ψηλά, στο πλευρό του αδερφού της παρουσιάστριας του Alpha, Θοδωρή Μισόκαλου.

Ο ίδιος, λοιπόν, δημοσίευσε στο επίσημο προφίλ της ξενοδοχειακής του επιχείρησης στο Instagram το εν λόγω στιγμιότυπο, αλλά και φωτογραφία του ίδιου του βραβείου, παρουσιάζοντάς το στους διαδικτυακούς του φίλους.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα σας ανακοινώσουμε ότι μας απονεμήθηκε το βραβείο ως το “Καλύτερο παραλιακό ξενοδοχείο της Ευρώπης” από τα Boutique Hotel Awards 2019! Η τελετή απονομής των βραβείων ήταν μια πραγματικά μαγευτική βραδιά γεμάτη με υπερηφάνεια και χαρά! Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους επισκέπτες μας για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν» έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που τις συνόδευε.

Συγχαρητήρια!

Read More

And More