Μάκης Παντζόπουλος: Μεγάλες αλλαγές στο ξενοδοχείο του στα Άχλα – Η πρωτοβουλία που πήρε λόγω κορονοϊού

Διαφορετικές είναι οι φετινές διακοπές της Ελένης Μενεγάκη, αφού λόγω κορονοϊού δεν υπάρχει ελευθερία στον επίγειο παράδεισο της στα Άχλα της Άνδρου.

Η παρουσιάστρια ήδη μέσα από τις φωτογραφίες, που δημοσιεύει μέσα από το Instagram, μας δείχνει πόσο όμορφα περνάς, ωστόσο τόσο εκείνη, όσο και ο Μάκης Παντζόπουλος φροντίζουν να είναι προστατευμένοι. Όπως και οι επισκέπτες τους.

Σύμφωνα με τη Σπυριδούλα Τριάντου στο Secret των Παραπολιτικών, τους τελευταίους μήνες, ο Μάκης Παντζόπουλος έχει προχωρήσει σε μεγάλες αλλαγές στην ξενοδοχειακή μονάδα του, για να μπορούν να παραθερίζουν με ασφάλεια όσοι διαμένουν εκεί.

Λόγω των ειδικών συνθηκών της πανδημίας, έχουν λάβει τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα κι έχουν εφαρμόσει πρακτικές που θα εγγυηθούν την ασφάλεια των επισκεπτών και του προσωπικού, σύμφωνα με τα πρωτόκολλα που έχουν ανακοινωθεί από τις ελληνικές Αρχές υγείας και τουρισμούς.

Ο επιχειρηματίας έχει λάβει και επιπλέον μέτρα για την υγεία και την υγιεινή για να διασφαλίσει πως προτεραιότητα είναι η ασφάλεια των πελατών του. Μάλιστα, ξεκίνησε συνεργασία με μεγάλη εταιρία για εξειδικευμένες συμβουλές στον τομέα της υγείας και της ασφάλειας.

Στα Άχλα υπάρχει και γιατρός, που βρίσκεται κοντά στο ξενοδοχείο, μετά από πρωτοβουλία του Μάκη Παντζόπουλου, ενώ η ιστοσελίδα της μονάδας αναφέρει με λεπτομέρειες τις αλλαγές που έγιναν.

Φυσικά, και η οικογένειά του προσέχει και ακολουθεί πιστά τις οδηγίες, με την Ελένη Μενεγάκη να δίνει το καλό παράδειγμα και να τηρεί με προσοχή όλους τους κανόνες.

Read More

And More