Μάκης Παντζόπουλος: Το μαγευτικό βίντεο από την Άνδρο και η Ελένη Μενεγάκη που δε βλέπει την ώρα να βρεθεί εκεί

Αντίστροφα μετρά πλέον ο χρόνος για το άνοιγμα του τουρισμού στη χώρα μας. Τα ελληνικά νησιά και οι ιδιοκτήτες ξενοδοχείων ετοιμάζονται για να υποδεχτούν τους τουρίστες. Ανάμεσά τους και ο Μάκης Παντζόπουλος που διαθέτει την δική του ξενοδοχειακή μονάδα στα Άχλα της Άνδρου.

Ο γνωστός επιχειρηματίας βρίσκεται ήδη στο νησί, γεγονός που αποκάλυψε η Ελένη Μενεγάκη στο live που έκανε λίγες ημέρες πριν με την κουμπάρα της Νατάσα Θεοδωρίδου. Ο Μάκης Παντζόπουλος όλο αυτό το διάστημα της παραμονής του στο νησί, δημοσιεύει και αρκετές φωτογραφίες και βίντεο από της υπέροχες παραλίες της περιοχής.

Το ίδιο έκανε και μια εβδομάδα πριν που δημοσίευσε ένα βίντεο από την παραλία στα Άχλα την οποία αγαπά ιδιαίτερα η Ελένη Μενεγάκη αφού είναι το μέρος που επιλέγει να περνά ένα μεγάλο μέρος των διακοπών της χαλαρώνοντας. Βλέποντας λοιπόν το βίντεο αυτό η Ελένη Μενεγάκη σχολίασε “ανυπομονώ”.

Όπως όλα δείχνουν, η παρουσιάστρια δε βρίσκει την ώρα να βρεθεί στον επίγειο παράδεισό της προκειμένου να χαλαρώσει και να γεμίσει τις μπαταρίες της λίγο πριν την μεγάλη τηλεοπτική της επιστροφή.

 

Read More

And More