Μάκης Τριανταφυλλόπουλος: Σάλος από την ανάρτηση για τη συνάντηση Κασσελάκη – Tyler με τον Σταμάτη Κραουνάκη

Σάλος έχει προκληθεί στα social media με την ανάρτηση που έκανε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος στα social media, στην οποία πρωταγωνιστές είναι ο Στέφανος Κασσελάκης, ο Σταμάτης Κραουνάκης και ο Τάϊλερ Μάκμπεθ.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία που δημοσίευσε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος με τους τρεις άντρες, τραβήχτηκε πριν μερικές ημέρες στο Ηρώδειο στη συναυλία που έδωσε ο Σταμάτης Κραουνάκης. Το πρόβλημα όμως, δεν εντοπίζεται στη φωτογραφία, αλλά, στο σχόλιο με το οποίο τη συνόδευσε ο δημοσιογράφος.

«Έχω την αίσθηση ότι βρέθηκε επιτέλους η παρένθετη μητέρα» έγραψε χαρακτηριστικά ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος ξεσηκώνοντας πλήθος αντιδράσεων.

 

 

 

Η απάντηση του Σταμάτη Κραουνάκη

Τη δική του απάντηση έδωσε και ο Σταμάτης Κραουνάκης μέσα από ανάρτησή του στο facebook. 

«Κυκλοφορεί μια φωτογραφία μας με τον Κασσελακη και τον Τάιλερ από το Ηρώδειο με εμένα στη μέση την τράβηξε ο Θωμάς Δασκαλάκη. Την Παρασκευή αργά το βράδυ. Διάφοροι Την παραποίησαν γράφοντας ότι εγώ με την υπέροχη κοιλιά μου θα κάνω την παρένθετη μητέρα. Οι φίλοι με παροτρύνουν να κάνω μήνυση. Προσωπικά το θεωρώ πολύ κακό γούστο και αναξιοπρεπές όσον αφορά την μητρότητα και την γυναικεία φύση. Δεν υπάρχει περίπτωση καμιά περίπτωση να ασχοληθώ περαιτέρω. Και δεν θα επιτρέψω σε τίποτα να χαλάσει το κέφι μου μετά από αυτή την Πανδαισία που έζησα με τους φίλους μου στο Ηρώδειο» έγραψε ο καλλιτέχνης.

 

Κάτω από την ανάρτηση του Σταμάτη Κραουνάκη συγκεντρώθηκαν χιλιάδες άλλα σχόλια από ανθρώπους που ήθελαν να εκφράσουν τη στήριξή τους στο πρόσωπό του, αλλά και την αποστροφή τους για την ανάρτηση του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου.

Μέσα σε εκείνους που σχολίασαν αρνητικά την ανάρτηση του δημοσιογράφου ήταν και αρκετά πρόσωπα της τηλεόρασης και του καλλιτεχνικού χώρου, όπως η Γιούλικα Σκαφιδά, η Ναταλία Γερμανού, ο Σπύρος Μπιμπίλας και η Τζένη Διαγούπη.

Read More

And More