Μάκης Τσέλιος: Η εξομολόγηση για τον φίλο του που έφυγε από τη ζωή λόγω κορονοϊού

Ο Μάκης Τσέλιος ζει με τον φόβο του κορονοϊού και εξηγεί στην εφημερίδα On Time και την Σάσα Σταμάτη τον λόγο για τον οποίο έχει αποφασίσει να κλειστεί στο σπίτι του, μιλάει για τον φίλο του που έχασε από COVID-19, καθώς και την αποχή του από το σεξ.

«Είμαι κλεισμένος μέσα στο σπίτι γιατί είμαι τρομοκρατημένος από τον κορονοϊό. Έχω κάνει τη μεγαλύτερη καραντίνα της ζωής μου. Είμαι από τον Φεβρουάριο, αν εξαιρέσεις 20 μέρες τον Ιούνιο στη Μύκονο και 10 τον Σεπτέμβρη που δεν υπήρχε κόσμος. Οι διακοπές μου ήταν στο σπίτι μου μόνο. Δεν κάνω παρέα κανέναν. Μόνο με τον γιατρό μου τον καρδιολόγο και τη φίλη μου την πνευμονολόγο και με ανθρώπους που έχουν κάνει τεστ. Όσο για το σεξ… χαιρετίσματα!», λέει χαρακτηριστικά ο Μάκης Τσέλιος και στη συνέχεια αποκαλύπτει πως ένας καλός του φίλος έφυγε από τη ζωή λόγω κορονοϊού.

«Έχασα έναν φίλο μου σε ηλικία 42 ετών από κορονοϊό στη Γαλλία και δεν είχε κανένα νόσημα. Ήταν υγιέστατος. Μίλησα μια φορά μαζί του στο κινητό και έζησε δεκαέξι μέρες. Δυστυχώς, νομίζω τους άνδρες τους πειράζει πιο πολύ».

Read More

And More