Μακρυπούλια – Χατζηγιάννης: Οι φήμες για το γάμο και το ταξίδι στο Βερολίνο!

Έξι μήνες μετρά πλέον η σχέση του Μιχάλη Χατζηγιάννη και της Ζέτας Μακρυπούλια και το ζευγάρι ζει σαν παντρεμένο! Οι δυο τους προσπαθούν να είναι μαζί, όσο περισσότερο μπορούν και έχουν αρχίσει να πυκνώνουν τις δημόσιες εμφανίσεις τους.

Μάλιστα, όπως διαβάζουμε στο περιοδικό “OΚ!”, την περασμένη εβδομάδα Μιχάλης και Ζέτα ταξίδεψαν μαζί στο Βερολίνο για μία μόνο ημέρα. Ο 31χρονος τραγουδιστής είχε συζητήσεις με ανθρώπους της δισκογραφικής του εταιρείας στη γερμνική πρωτεύουσα για το ξενόγλωσσο δίσκο του, ενώ η διαμονή τους δεν γινόταν να παραταθεί εξαιτίας των υποχρεώσεων της ξανθιάς καλλονής.

Οι δυο τους συζούν στο σπίτι του στη Γλυφάδα και δείχνουν πολύ ερωτευμένοι, χαρούμενοι και ανανεωμένοι. Ακόμη, όπως αναφέρει το περιοδικό “Hello!”, η τελευταία κοινή τους έξοδος ήταν στο “Salon de Bricolage”, το prive club επί της οδού Αλωπεκής στο Κολωνάκι.
Ο τραγουδιστής πήγε με το αμάξι στο “Μικρό Παλλάς” για να πάρει την Ζέτα από την δουλειά και έφτασαν μαζί στο νυχτερινό μαγαζί. Εκεί δείπνησαν με τρεις συνεργάτες του Μιχάλη και στη συνέχεια χαλάρωσαν στους καναπέδες, απολαμβάνοντας το ποτό τους.

Ωστόσο, καθώς αυξάνουν οι βόλτες τους, φουντώνουν και τα σενάρια του γάμου, αφού πριν από λίγο καιρό οι δυο τους βρέθηκαν στα μαγαζιά για να επιλέξουν έπιπλα για την ερωτική τους φωλιά.

Read More

And More