Μάξιμος Μουμούρης: Η εξομολόγηση για τη Νάντια Γιαννακοπούλου – «Ήταν δίπλα μου και σε δύσκολες περιόδους»

Μια εφ΄ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Μάξιμος Μουμούρης στην εκπομπή “Ελένη” και τη δημοσιογράφο Φωτεινή Λασπά.

Ο Μάξιμος Μουμούρης αναφέρθηκε στη ζωή του με τέσσερις γυναίκες αλλά και το πως είναι ο γάμος με μια πολιτικό, τη Νάντια Γιαννακοπούλου.

«Η ζωή με τέσσερις γυναίκες στο σπίτι με έχει μάθει να τρέχω ασταμάτητα και ακατάπαυστα. Μου έχει δώσει ένα μεγάλο δώρο η ζωή, να λαμβάνω συνέχεια ανιδιοτελή αγάπη. Μεγαλώνοντας συνειδητοποιώ ότι ο πατέρας μου, μου άφησε ένα μεγάλο πεδίο ελευθερίας και αγάπης, χωρίς φόβο… Με εμπιστευόταν… Η μητέρα μου, μου άφησε ένα πολύ ωραία στρώμα μαλακότητας και αγάπης που τότε μπορεί να μη το συνειδητοποιούσα, αλλά τώρα ξέρω τι μου άφησε.

Μέχρι τα 30 μου δεν είχα αυτοπεποίθηση. Ένα κομμάτι αυτοπεποίθησης το κέρδισα από τη δύναμη που έπαιρνα από τη σκηνή. Ήμουν πάντα πολύ ντροπαλός και συγκρατημένος σε όλη την εφηβική μου ηλικία, και αργότερα. Άρχισα να βρίσκω πράγματα για τον εαυτό μου μέσα από την υποκριτική» είπε αρχικά ο Μάξιμος Μουμούρης. 

«Η γυναίκα μου, η Νάντια, ήταν πάντα δίπλα μου σε ό,τι κι αν συνέβαινε και με εμπιστευόταν ακόμα και σε καιρούς που δεν ήταν εύκολο να εμπιστευτείς έναν καλλιτέχνη. Η μεγαλύτερη επιτυχία μου είναι ότι έχω μια γυναίκα, μια οικογένεια και αν βελτιώνομαι σαν άνθρωπος μέσα από την οικογένειά μου, γίνομαι και καλύτερος ηθοποιός. Έχει σημασία να είσαι με έναν άνθρωπο και να λες ότι στηρίζεσαι σε αυτόν και του τα δίνεις όλα, ό,τι κι αν γίνει.

Η Νάντια δε φέρνει στο σπίτι την πολιτική. Πιο πολύ εγώ θέλω να μαθαίνω πράγματα και τη ρωτάω, και θέλω να την πιέσω λίγο παραπάνω για να μου πει κάτι παραπάνω. Εγώ ενημερώνομαι, μου αρέσει η πολιτική» πρόσθεσε ο ηθοποιός.

Read More

And More