Μάξιμος Μουμούρης – Νάντια Γιαννακοπούλου: Οι κόρες τους έφτιαξαν έργα τέχνης ενώ βρίσκονται σε καραντίνα!

Στο σπίτι με τις τρεις κόρες τους βρίσκονται αυτές τις μέρες της καραντίνας, λόγω του κορονοϊού ο Μάξιμος Μουμούρης και η Νάντια Γιαννακοπούλου. Το γνωστό ζευγάρι απολαμβάνει στιγμές απόλυτης οικογενειακής ευτυχίας, και τώρα που έχει αρκετό χρόνο με τα κορίτσια προσπαθεί να τον περνά όσο πιο ποιοτικά γίνεται.

Η χθεσινή μέρα λοιπόν, ήταν αφιερωμένη στις Τέχνες. Τα δυο μεγάλα κορίτσια του ζευγαριού προσπάθησαν να αποδώσουν με το δικό τους τρόπο το θρυλικό έργο του Da Vinci, τη Μόνα Λίζα (γνωστή και ως Τζοκόντα). Και το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό.

Περήφανη αρχικά η μητέρα τους και βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Νάντια Γιαννακοπούλου ανέβασε τα δυο έργα τέχνης στο Facebook γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Δυο διαφορετικές ματιές στη Μόνα Λίζα από την Κατερίνα και την Ιωάννα μου. Η πρώτη είναι η Μόνα Λίζα στον καιρό του κορονοϊού και η δεύτερη μια κυβιστική Μόνα Λίζα.

Το έργο της Κατερίνας

Τα παιδιά μας μπορούν να κάνουν μικρά διαμαντάκια μέσα σε αυτές τις ώρες του εγκλεισμού στα σπίτια μας, απελευθερώνοντας όλη την φαντασία και την δημιουργικότητα τους! Να κοιτάτε πάντα τη θετική πλευρά των πραγμάτων».

Η Μόνα Λίζα της Ιωάννας

Φυσικά και ο γνωστός ηθοποιός δεν θα μπορούσε να μείνει ασυγκίνητος από τα έργα των κοριτσιών του. «Πάντα πίστευα πως τα όρια οδηγούν στην τέχνη… και ‘μεις εκμεταλλευόμαστε τον αυτό-περιορισμό μας…», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Read More

And More