Μάξιμος Μουμούρης: Βόλτα στο κέντρο της Αθήνας χέρι – χέρι με την κόρη του [pics]

Μπορεί να είναι ένα επιτυχημένος μπαμπάς και ένας τρυφερός σύζυγος, όμως πάνω από όλα είναι ένας αφοσιωμένος μπαμπάς! Ο λόγος για τον Μάξιμο Μουμούρη, ο οποίος βοηθάει με κάθε τρόπο την σύζυγό του, Νάντια Γιαννακοπούλου στην ανατροφή των τριών παιδιών τους! Οι δυο τους έχουν δημιουργήσει μια μεγάλη και αγαπημένη οικογένεια, με τις τρεις κόρες τους, την Ιωάννα, την Κατερίνα και την Γκρατσιέλα να τους χαρίζουν καθημερινά άφθονες στιγμές ευτυχίας.

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον Μάξιμο Μουμούρη στο κέντρο της Αθήνας να απολαμβάνει τη βόλτα του μαζί με μία από τις τρεις κόρες τους. Κρατώντας την από το χέρι, δεν πήρε στιγμή τα μάτια του από πάνω της! Ο ίδιος σε παλιότερη συνέντευξή του στο Tlife είχε αποκαλύψει τα άγχη του για τις πριγκίπισσές του: “Κανονικά δεν θα έπρεπε να με αγχώνει τίποτα. Τα άγχη που έχω νομίζω ότι είναι στερεότυπα. Όσο πιο εύκολα τα ξεπεράσω, συγκεντρωθώ, ηρεμίσω κι απολαύσω την οικογενειακή ζωή με την γυναίκα μου, τόσο αυτό θα περάσει και στις κόρες μου. Θα τις κάνει πιο δυνατές και πιο έτοιμες για το μέλλον. Το άγχος μου αυτό είναι…

Πώς θα τις κάνω όσο πιο δυνατές γίνεται, ώστε να αντιμετωπίσουν ο,τιδήποτε τους προκύψει μεγαλώνοντας… Και να μπορούν να αντιλαμβάνονται πράγματα… Να ‘ναι οξυδερκείς. Τώρα αν θα σπουδάσουν ή όχι, μπορεί να έχω κάποιους κρυφούς πόθους, αλλά όλα αυτά είναι τόσο περιστασιακά… Θα κάνουν αυτό που τελικά θέλουν. Δεν θα τους υποχρεώσω εγώ να κάνουν το ο,τιδήποτε”.

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Papadakis press

Read More

And More