Μαλού Κυριακοπούλου – Juan Rodriguez: Σπάνια κοινή εμφάνιση για το ζευγάρι

Μπορεί η Μαλού Κυριακοπούλου και ο σύντροφός της Juan Rodriguez να είναι μαζί εδώ και αρκετά χρόνια, και να έχουν αποκτήσει και έναν γιο, που σήμερα είναι έξι ετών, ωστόσο, οι φορές που τους έχουμε δει μαζί είναι ελάχιστες. 

Οι δυο τους άλλωστε αποφεύγουν τα φώτα της δημοσιότητας προσπαθώντας να διαφυλάξουν τη σχέση και την οικογένειά τους. Ο Juan Rodriguez που έχει καταγωγή από το Μαϊάμι, φροντίζει να στέκεται πάντα διακριτικά στο πλευρό της Μαλού Κυριακοπούλου στηρίζοντάς τη σε κάθε επαγγελματικό της βήμα. 

Πριν λίγες ημέρες μάλιστα, o Juan Rodriguez βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Μαλού Κυριακοπούλου προκειμένου να την καμαρώσει και από κοντά. Εκεί, τους συνάντησαν και οι φωτογράφοι, με το ζευγάρι να μην αρνείται να ποζάρει στο φακό.

«Γνωριστήκαμε σε ένα latin bar. Χορέψαμε, όχι πονηρά όμως. Είχαμε γνωριστεί παλιά, αλλά χωρίσαμε και ξανασμίξαμε… Δεν θέλω να παντρευτώ. Βλέπω πιο πολύ την ουσία των πραγμάτων, όπως το να είμαι καλά με έναν άνθρωπο… Επειδή η σχέση μας είναι ρομαντική, αλλά και κωμική, αν γονάτιζε για να μου κάνει πρόταση γάμου μπορεί να μην το έπαιρνα σοβαρά και να γελούσα», έχει δηλώσει χαρακτηριστικά η Μαλού για τον σύντροφό της.

Φωτογραφίες: NDP/Νίκος Ζώτος

Read More

And More