Μαλού: Το TLIFE στα γυρίσματα του νέου της video clip

Πριν λίγες ημέρες βρεθήκαμε στα γυρίσματα του νέου video clip της Μαλού για το τραγούδι “Οι νύχτες οι μοναχικές μου” το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει από τη Heaven Music.

Τα γυρίσματα του νέου αυτού music video πραγματοποιήθηκαν σε έναν γνώριμο χώρο για τη Μαλού, το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται τους τελευταίους πέντε μήνες σημειώνοντας τεράστια επιτυχία.

«Το τραγούδι αυτό μου το “χάρισε” ο Νίκος Απέργης επισφραγίζοντας με τον τρόπο αυτό για ακόμη μια φορά τη συνεργασία μας. O Nϊκος Απέργης υπογράφη τη μουσική και τους στίχους ο Αλέξανδρος Ελευθεριάδης.

Ο τίτλος του νέου μου τραγουδιού είναι “Οι νύχτες οι μοναχικές μου” και ανυπομονώ να το ακούσει ο κόσμος, να το αγκαλιάσει και να καταφέρει να μπει στις καρδιές όλων. Πρόκειται για ένα πολύ ιδιαίτερο κομμάτι, που το αγάπησα από τη πρώτη στιγμή» μας είπε η Μαλού για το νέο της τραγούδι.

Στη συνέχεια της κουβέντας μας, η Μαλού αναφέρεται στην καλλιτεχνική της συνάντηση με τον Νίκο Απέργη αλλά και τα υπόλοιπα παιδιά που συμπληρώνουν το σχήμα.

«Από την καλλιτεχνική μου συνάντηση με τον Νίκο Απέργη έχουν γεννηθεί πολύ όμορφα πράγματα. Έχω περάσει μια εξαιρετική σεζόν τραγουδώντας στο πλευρό του αλλά και δίπλα στα υπόλοιπα παιδιά, των McDaddy, τον Άρι Πετράκη και τη Μαρκίρα.

Έχουμε δημιουργήσει μια πολύ όμορφη ομάδα με νέα, ταλαντούχα παιδιά. Το μυστικό της επιτυχίας μας νομίζω πως είναι η καλή ατμόσφαιρα που υπάρχει ανάμεσά μας» λέει η Μαλού.

«Ο Νίκος Απέργης είναι σίγουρα ένας άνθρωπος που δε θέλω να τον χάσω από τη ζωή μου. Είμαστε δυο πολύ καλοί συνεργάτες και πλέον μπορώ να πω πως είμαστε και δυο πολύ καλοί φίλοι. Νομίζω ότι αυτή η σχέση θα κρατήσει πολλά χρόνια ακόμα»

«Όταν μου έστειλε ο Νίκος το κομμάτι να το ακούσω, βρισκόμουν σε ένα ταξίδι με τον άντρα μου. Εκείνη την ώρα ήμασταν στο αυτοκίνητο. Μου έστειλε αυτό το κομμάτι μαζί με μερικά ακόμα και αυτό ήταν εκείνο που ξεχωρίσαμε» αναφέρει σε άλλο σημείο η αγαπημένη ερμηνεύτρια για τη σχέση της με τον Νίκο Απέργη.

Όσο για τα επόμενα σχέδιά της, η Μαλού λέει:  «Οι εμφανίσεις μας θα συνεχιστούν μέχρι λίγο μετά το Πάσχα. Μετά σίγουρα θα γίνουν αρκετά live και συναυλίες. Προετοιμαζόμαστε για το καλοκαίρι που αναμένεται να βρεθούμε σε πολλά μέρη ανά την Ελλάδα, κάτι που θέλουμε διακαώς να συμβεί.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε τον κόσμο που δεν έχει τη δυνατότητα να έρθει στην Αθήνα ή τη Θεσσαλονίκη για να μας ακούσει. Ανυπομονούμε λοιπόν να τους συναντήσουμε όλους σε κάθε γωνιά της χώρας».

Read More

And More