Μαλού Κυριακοπούλου: “Τρυπώσαμε” στα γυρίσματα του νέου της video clip! Αποκλειστικές backstage φωτογραφίες

Το κορίτσι-φαινόμενο του ελληνικού YouTube, η τραγουδίστρια που έχει συγκεντρώσει ασύγκριτα πολλά εκατομμύρια views στα προηγούμενα video clip της επιστρέφει δριμύτερη στη δισκογραφία! Η Μαλού Κυριακοπούλου ξεκίνησε την καριέρα της το 2011 μέσα από το Greek Idol και από τότε με σταθερά βήματα έχει διανύσει τη δική της επιτυχημένη πορεία στη μουσική και έχει γίνει κάτι παραπάνω από δημοφιλής στο ελληνικό κοινό! Όσο απολαμβάνει την επαγγελματική της επιτυχία, ζει ταυτόχρονα την απόλυτη ευτυχία στην προσωπική της ζωή, με τον σύντροφό της Χουάν Ροντρίγκιεζ και τον γιο τους Κωνσταντίνο – Ricardo.

Η ταλαντούχα Μαλού πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη Δευτέρα 18 Μαρτίου το νέο της album, με τίτλο “Ώρες Αιχμής” με 14 ολοκαίνουργια τραγούδια! Το TLIFE “τρύπωσε” στα γυρίσματα του video clip της για το ομώνυμο τραγούδι και σου εξασφάλισε αποκλειστικό backstage υλικό!

Η πλοκή του βίντεο αφορά μία γυναίκα πολύ ερωτευμένη και σε απόλυτη τρέλα που ετοιμάζεται να βγει έξω να βρει τον αγαπημένο της γιατί δεν αντέχει άλλο να μένει σπίτι και να σκέφτεται μόνο εκείνον… Τα υπόλοιπα επί οθόνης!

Τη σκηνοθεσία του video clip ανέλαβε ο Γιώργος Μπενιουδάκης, ενώ το styling της τραγουδίστριας ο Σπύρος Σαββίνος.

Ανάμεσα στους επιτυχημένους καλλιτέχνες και συνθέτες που έγραψαν τραγούδια για το νέο album της Μαλού είναι ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο Γιώργος Σαμπάνης, ο Stan, η Μελίνα Μακρή, ο Θάνος Παπανικολάου και ο Ηλίας Καμπακάκης.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More