Μαλού: Το πρόβλημα υγείας, η επέμβαση και τα νέα δεδομένα μετά τον ερχομό του γιου της!

Τον Οκτώβριο του 2017 η Μαλού έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Κουβανό σύντροφό της, Juan Rodriguez. Ωστόσο, τότε είχε να αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρούσε από τα 19 της, το οποίο και αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό People.

«Έχω δισκοκήλη τα τελευταία δέκα χρόνια. Τις τελευταίες εβδομάδες πριν γεννήσω άρχισε να με πιάνει η μέση μου, γι’ αυτό γέννησα με ολική νάρκωση. Ανησυχούσα στη σκέψη ότι φέρνω ένα παιδί στον κόσμο και δεν είμαι στην καλύτερη κατάσταση σωματικά. Έναν χρόνο μετά τη γέννηση του μικρού έκανα την επέμβαση, γιατί η κατάσταση είχε χειροτερέψει. Δεν μπορούσα να ξαπλώσω, να δουλέψω, να κάνω πρακτικά πράγματα. Ο πόνος ήταν ανυπόφορος. Τα είχα δοκιμάσει όλα. Φυσιοθεραπείες, χειροπρακτική, φάρμακα… Μου έμενε μόνο να κάνω το χειρουργείο. Χειρουργήθηκα τον περασμένο Νοέμβριο και από τότε άλλαξε τελείως η ζωή μου», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στη Μαρία Παπαϊωάννου.

Πλέον, οι προτεραιότητές της έχουν διαφοροποιηθεί μετά τον ερχομό του Κωνσταντίνου-Ricardo, με την ίδια να δηλώνει: «Αλλάζουν οι σκέψεις σου. Γίνεσαι πιο συνειδητοποιημένος ακόμα και απέναντι στον εαυτό σου. Ένα παιδί σε γειώνει. Σκέφτομαι συχνά ότι πρέπει να προσέχω τον εαυτό μου, την ψυχική μου υγεία, το σώμα μου, γιατί δεν είμαι μόνη μου πια, έχω ένα παιδί. Παλαιότερα μπορεί να ήμουν σε ένα αμάξι το οποίο πήγαινε με πολύ μεγάλη ταχύτητα και δεν με ένοιαζε γιατί δεν σκεφτόμουν τον κίνδυνο. Τώρα όμως μου έχουν βγει τέτοιες φοβίες. Έχω στο μυαλό μου ότι δεν πρέπει να πάθω τίποτα, για το παιδί μου».

Η Μαλού καμαρώνει να βλέπει τον γιο της να μεγαλώνει, να λέει τις πρώτες του λέξεις, να σκαρφαλώνει και να κάνει ζημιές, ενώ παραδέχεται πως είναι cool mama. «Εντάξει, θα αρρωστήσει, θα πέσει, αλλά αυτά είναι μέσα στο πρόγραμμα και θα τα αντιμετωπίσουμε. Στην ίδια φάση είναι και ο άντρας μου. Ταιριάξαμε στον τρόπο που μεγαλώνουμε τον μικρό. Ίσως κάποιες φορές να του κάνει περισσότερο τα χατίρια, με αποτέλεσμα να φαίνεται αυτός ο καλός. Αυτό δεν το καταλαβαίνει ακόμα το παιδί, αλλά θα το καταλάβει στην πορεία». (γέλια)

Ωστόσο, οι προτεραιότητές της έχουν διαφοροποιηθεί μετά τον ερχομό του γιου της, η ίδια εξομολογήθηκε: «Αλλάζουν οι σκέψεις σου. Γίνεσαι πιο συνειδητοποιημένος ακόμα και απέναντι στον εαυτό σου. Ένα παιδί σε γειώνει. Σκέφτομαι συχνά ότι πρέπει να προσέχω τον εαυτό μου, την ψυχική μου υγεία, το σώμα μου, γιατί δεν είμαι μόνη μου πια, έχω ένα παιδί. Παλαιότερα μπορεί να ήμουν σε ένα αμάξι το οποίο πήγαινε με πολύ μεγάλη ταχύτητα και δεν με ένοιαζε γιατί δεν σκεφτόμουν τον κίνδυνο. Τώρα όμως μου έχουν βγει τέτοιες φοβίες. Έχω στο μυαλό μου ότι δεν πρέπει να πάθω τίποτα, για το παιδί μου».

Read More

And More