“Μαμά η αρκούδα με τρώει ζωντανή”! Η σπαρακτική συνομιλία μάνας κόρης πριν τη σκοτώσει αρκούδα!

Σοκ, στεναχώρια, ανατριχίλα και πολλά ακόμη διαφορετικά συναισθήματα προκαλεί η συγκλονιστική ιστορία της 19χρονης Olga Moskalyova, η οποία βρήκε φρικτό θάνατο μετά από επίθεση αρκούδας στο Petropavlovsk – Kamchatsky στην ανατολική Σιβηρία.

Mαμά, οι αρκούδες με τρώνε ζωντανή!”, ήταν οι κουβέντες που άκουσε η μητέρα της έφηβης σε τηλεφωνική συνομιλία που είχε μαζί της, καθώς η δεύτερη κατασπαραζόταν από μια αρκούδα και τα τρία μικρά της. Και να σκεφτεί κανείς ότι λίγο πριν η Olga έπαιζε μαζί τους και ταυτόχρονα περιέγραφε την εμπειρία της, στη μητέρα της, Tatiana, γελώντας.

Η περιγραφή του τραγικού θανάτου της, αποτυπώθηκε από την ίδια σε τρεις κλήσεις προς τη μητέρα της. ”Μαμά, η αρκούδα με τρώει! Μαμά είναι τόση η αγωνία. Μαμά βοήθεια!”.

Η Tatiana, αρχικά νόμιζε πως ήταν αστείο μέχρι που άκουσε τον αληθινό τρόμο και τον πόνο στη φωνή της κόρης της, μια αρκούδα να βρυχάται, καθώς και ήχους από το μάσημα. ”Θα μπορούσα να πεθάνω εκείνη τη στιγμή απ’ το σοκ”, ανέφερε η ίδια.

Αμέσως, άρχισε να καλεί τον σύζυγό της, που είχε πάει εκεί μαζί με την 19χρονη, αλλά δεν έπαιρνε καμιά απάντηση. Ειδοποίησε την αστυνομία και τους συγγενείς της που βρίσκονταν στο χωριό Termalniy, κοντά στο Kamchatsky και τους παρακάλεσε να σπεύσουν στο ποτάμι, όπου τα θύματα είχαν πάει να μαζέψουν ένα καλάμι που είχαν αφήσει.

Στη δεύτερη κλήση η Olga αδύναμη είπε: ”Μαμά οι αρκούδες γύρισαν. Γύρισε και έφερε μαζί και τα τρία μικρά της. Με τρώνε.”, ενώ στην τρίτη και τελευταία της κλήση -μια ώρα μετά την πρώτη- η Olga φαίνεται πως αισθάνθηκε ότι ”σβήνει”…

Μαμά, δεν πονάω πια. Δεν αισθάνομαι τον πόνο. Συγχώρεσε με για όλα. Σε αγαπώ τόσο πολύ”, ήταν τα τελευταία της λόγια.

Read More

And More