“Μαμάδες στο παγκάκι”: Οι συντελεστές τη σειράς γιόρτασαν την επιτυχία τους στο κέντρο της πόλης [pics]

Το βράδυ της Δευτέρας, οι ηθοποιοί και συντελεστές της σειράς “Μαμάδες στο παγκάκι” γνωστού συνδρομητικού καναλιού βρέθηκαν σε γνωστό μαγαζί του κέντρου της πόλης για να γιορτάσουν την επιτυχία της σειράς. Τα επεισόδια της σειράς ξεκίνησαν στα τέλη του Φλεβάρη και κέρδισαν αμέσως την αγάπη του κοινού. Οι πρωταγωνίστριες Ευγενία Δημητροπούλου, Χρύσα Κλούβα και Σοφία Βογιατζάκη δεν θα μπορούσαν να λείπουν από την εκδήλωση.

ΥΠΟΘΕΣΗ

Η υπόθεση περιστρέφεται γύρω από τη ζωή τριών μαμάδων, οι οποίες συναντιούνται καθημερινά στο παγκάκι του πάρκου της γειτονιάς τους, ενώ τα παιδιά τους παίζουν στην παιδική χαρά και συζητάνε διάφορα θέματα που τις προβληματίζουν σχετικά με την οικογένεια και τα παιδιά τους. Η Έλλη (Ευγενία Δημητροπούλου) είναι δικηγόρος και πολύ υπερήφανη για την κόρη της, πιστεύει ότι η μικρή Ναταλία είναι χαρισματική ή τουλάχιστον, πολύ μπροστά για την ηλικία της απ’ όλες τις απόψεις. Η Ρούλα (Χρύσα Κλούβα) είναι κομμώτρια και χωρισμένη, με χαλαρή αντιμετώπιση της μητρότητας, αλλά με ένστικτο. Λέει τις περισσότερες ασυναρτησίες παρότι μεγαλώνει σχετικά σωστά το παιδί της. Η Νάντια (Σοφία Βογιατζάκη) είναι δημόσιος υπάλληλος και υπερπροστατευτική, υπερβολική στις φοβίες της, με αντίστοιχη προβολή στον γιο της.

Σενάριο: Μανίνας Ζουμπουλάκη

Σκηνοθεσία: Βασίλη Τσελεμένγκου

Παίζουν: Ευγενία Δημητροπούλου, Χρύσα Κλούβα και Σοφία Βογιατζάκη.

Δες τις φωτογραφίες:

Ευγενία Δημητροπούλου

Ευγενία Δημητροπούλου-Μανίνα Ζουμπουλάκη-Μάξιμος Μουμούρης

Χρύσα Κλούβα

Μανίνα Ζουμπουλάκη-Ευγενία Δημητροπούλου-Βασίλης Τσελεμέγκος-Χρύσα Κλούβα-Νίκος Γεωργάκης-Σοφία Βογιατζάκη-Μάξιμος Μουμούρης 

Σοφία Βογιατζάκη

Μανίνα Ζουμπουλάκη-Βασίλης Τσελεμέγκος

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More