Μάνα και κόρη προσέφεραν »ροζ» μασάζ!

Μάνα και κόρη προσέφεραν »ροζ» μασάζ! | tlife.gr

Ένας οίκος ανοχής με το πρόσχημα του κέντρου ευεξίας και χαλάρωσης εξαρθρώθηκε από τις αστυνομικές αρχές των Χανίων της Κρήτης. Ιδιοκτήτες; Μια 53χρονη μητέρα που περιποιούταν προσωπικά τους πελάτες της μαζί με την 33χρονη κόρη της. Οι δύο γυναίκες είχαν στήσει μία πολύ κερδοφόρα επιχείρηση, προσφέροντας μασάζ κι όχι μόνο, στους πελάτες τους.

Σύμφωνα με την Espresso οι αστυνομικές αρχές είχαν εδώ και πολύ καιρό υποψίες ότι κάτι περίεργο συμβαίνει σε αυτό το κέντρο μασάζ. Έτσι λοιπόν αποφάσισαν να αιφνιδιάσουν τις δύο εκδιδόμενες γυναίκες καταστρώνοντας ένα επιτυχημένο σχέδιο. Ένας αστυνομικός έκλεισε ραντεβού μαζί τους και της επισκέφθηκε στο κέντρο μασάζ τους.

Εκείνες τον υποδέχτηκαν πολύ θερμά, του έκαναν μασάζ και οι δύο μαζί και του μίλησαν για τις οικονομικές τιμές τους. 30€ για το απλό μασάζ, 50€ για να κάνει sex με μία από τις δύο και 100€ για να απολαύσει ηδονικές στιγμές και με την μάνα αλλά και με την κόρη. Τότε η αστυνομία έκανε έφοδο και τις έπιασε στα πράσσα.

Οι δύο γυναίκες θα βρεθούν αντιμέτωπες με την Δικαοσύνη. Η μητέρα με την κατηγορία της μαστροπείας και επειδή εκδιδόταν χωρίς άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και η κόρη αντιμετωπίζει μόνο την δεύτερη κατηγορία.

READ more