Μανώλης Γκίνης: Ο μικρός Άγγελος από «Τα Καλύτερά μας χρόνια» ξετρέλανε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Καλεσμένος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας 12/4 ο Μανώλης Γκίνης.

Ο μικρός πρωταγωνιστής, με το τεράστιο ταλέντο, στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη, μεταξύ άλλων, μίλησε για τον ρόλο του Άγγελου στη σειρά «Τα Καλύτερά μας χρόνια», στην εμπειρία του στην παράσταση «Εκτός Ελέγχου», στη σχέση του με την υποκριτική, αλλά και του έκανε εντύπωση στην περιοδεία της παράστασης στη Θεσσαλονίκη.

«Η υποκριτική μου αρέσει πολύ. Σκέφτομαι να το ακολουθήσω για χόμπι. Εγώ θέλω να γίνω κτηνίατρος. Στον ελεύθερο μου χρόνο κάνω πατίνι, ποδήλατο και καμιά φορά επιτραπέζια παιχνίδια», είπε αρχικά ο Μανώλης Γκίνης.

Όσον αφορά την περιοδεία του στη Θεσσαλονίκη, με την παράσταση «Εκτός Ελέγχου», ανέφερε: «Με τον Σωτήρη Καλυβάτση καθόμαστε στα παρασκήνια και οι άλλοι παίζουν μέγα και εμείς γελάμε από πίσω. Τον Αρκά τον γνώριζα, έχω διαβάσει κάποια βιβλία, και τώρα πήρα και άλλα. Γελάω πολύ με τα αστεία του», σημείωσε ο μικρός πρωταγωνιστής, αποκαλύπτοντας πως αυτό που θα κρατήσει από αυτό το ταξίδι του στην Θεσσαλονίκη, είναι τα σουβλάκια που έφαγε μαζί με τους υπόλοιπους ηθοποιούς σε ένα από τα πιο γνωστά μαγαζιά της πόλης. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, συμφώνησε με τον μικρό Μανώλη, καθώς, ο ίδιος έχει επισκεφθεί το συγκεκριμένο μαζί.

Σχετικά με τον ρόλο του Άγγελου στη σειρά, Τα Καλύτερά μας χρόνια, ο Μανώλης Γκίνης δήλωσε: «Τα γυρίσματά μου στη σειρά έχουν ελαττωθεί για πλέον έχω αντικατασταθεί από μεγαλύτερο παιδί, απλά πηγαίνω για flashback. Όταν με βλέπω στην τηλεόραση μου φαίνομαι εντάξει». 

Τέλος, όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ρώτησε τον Μανώλη Γκίνη τι χάρη θα ήθελε να του κάνει, εκείνος απάντησε πως θα ήθελε ένα skatepark στη Γλυφάδα, όπου μένει. Τότε ο παρουσιαστής τηλεφώνησε απευθείας στον δήμαρχο Γλυφάδας, Γιώργο Παπανικολάου για να του το ζητήσει ο ίδιος την ίδια στιγμή. Ο Μανώλης Γκίνης δεν δίστασε, με τον Δήμαρχο Γλυφάδας να υπόσχεται πως σύντομα θα φτιάξει πάρκο για skate.

 

 

Read More

And More