Μανώλης Κωστίδης: Ο δημοσιογράφος στο TLIFE, για τα συμπτώματα του με τον κορονοϊό – “Είχα πόνους παντού και αϋπνίες”

Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε ο γνωστός δημοσιογράφος και ανταπoκριτής του ΣΚΑΪ στην Κωνσταντινούπολη, Μανώλης Κωστίδης. Ο Μανώλης έχει υπηρετήσει χρόνια με μεγάλη επιτυχία το συγκεκριμένο ρεπορτάζ . To 2018 παντρεύτηκε στο Πατριαρχείο την αγαπημένη του Δανάη!

Ο Μανώλης Κωστίδης βρίσκεται σε καραντίνα και το TLIFE, επικοινώνησε μαζί του ρωτώντας για την κατάσταση της υγείας του και τα συμπτώματα που αντιμετωπίζει, με τον κορονοϊό. Η επικοινωνία, έγινε  όχι τηλεφωνικά γιατί δεν ήταν δυνατό, αλλά μέσω γραπτού μηνύματος.

“Ειμαι σε καραντινα 14 ημερών. Λαμβάνω φάρμακα που μου έδωσαν από το Υπουργείο Υγειας της Τουρκίας. Μέχρι στιγμής έχω μέτρια συμπτώματα γρίπης. Ξεκίνησε με έντονη ατονία. Γι’ αυτο πήγα κι έκανα το τεστ. Βγήκε θετικό! Και ειχα πόνους παντού. Αργότερα ολα τα άλλα. Συνάχι, λίγο πόνο στο στήθος αλλα λίγο ευτυχώς. Και αϋπνίες …τώρα πλέον κοιμάμαι.. Όμως είμαι σε σταθερή κστασταση. Εύχομαι να πάει έτσι και να το ξεπεράσουμε. Ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον” δήλωσε γραπτά ο δημοσιογράφος

Το TLIFE, εύχεται στον Μανώλη Κωστίδη περαστικά και να ξεπεράσει γρήγορα και αυτή την περιπέτεια!

Read More

And More