Μανώλης Μητσιάς: Ξεπέρασε το σοβαρό πρόβλημα υγείας

Όρθιος στη σκηνή μετά το σοβαρό πρόβλημα υγείας ο Μανώλης Μητσιάς. Μετά το δύσκολο καλοκαίρι επιστρέφει σε αυτό που αγαπά και μάλιστα σε ένα σημαντικό μέρος που δεν είναι άλλο από την πανεπιστημιακή αίθουσα του Χάρβαρντ. Την Κυριακή 14 Οκτωβρίου η φωνή του θα ακουστεί σε εκδήλωση για τον κορυφαίο Έλληνα ποιητή Νίκο Γκάτσο, το όνομα του οποίου θα δώσουν στην αίθουσα του πιο διάσημου πανεπιστημίου στον κόσμο.

Πιο δυνατός από ποτέ, σύμφωνα με όσα είπε στην Espresso η σύζυγός του, είναι ο Μανώλης Μητσιάς. “Ξεπέρασε το πρόβλημα που είχε και ετοιμαζόμαστε πυρετωδώς, έτσι ώστε να παρευρεθεί στο πανεπιστήμιο Χάρβαρντ, όπου είναι προσκεκλημένος μαζί με την Καρυοφιλλιά Καραμπέτη. Αυτή είναι και η επίσημη πρώτη συναυλία του στο κοινό”, λέει η Ευαγγελία Μητσια στην εφημερίδα.

Ο ίδιος ανυπομονεί να τραγούδησει σε αυτή την τόσο σημαντική συναυλία για τον ελληνισμό παρόλο που είναι ένα μεγάλο ταξίδι και δύσκολο για έναν άνθρωπο που πριν από λίγο καιρό βρήκε από το χειρουργείο. “Θα πάμε μέσω Λονδίνου και από εκεί θα μεταβούμε στη Βοστώνη. δεν σας κρύβω ότι εγλω έχω αγχώνομαι περισσότερο από τον Μανώλη”, σημειώνει η σύζυγός του.

Read More

And More